enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Denizlispor’da kongre öncesi belirsizlik.. Transfer yasağı söylentileri

Denizlispor’da kongre öncesi belirsizlik.. Transfer yasağı söylentileri
A+
A-

Denizlispor 4 Haziran 2021 tarihinde Olağan Seçimli Genel Kurul gerçekleştirecek. Çoğunluk sağlanmaması halinde 16 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi başkanlık için ismi geçen güçlü isimlerden Süleyman Urkay ve Mustafa Üstek’ten henüz net bir ‘adayım’ açıklaması gelmedi. Yeşil siyahlılarda eski futbolcu Bahtiyar Yorulmaz, başkanlık için adaylığını açıkladı. Mevcut Başkan Ali Çetin ise her ne olursa olsun aday olmayacağını açıklamıştı.

ADAYLIKTAN NEDEN ÇEKİNİYORLAR?

Denizlispor başkanlığı için ismi geçen eski başkanlar Süleyman Urkay ve Mustafa Üstek’in neden adaylığını açıklamadıkları merak konusu. Geçtiğimiz günlerde Süleyman Urkay kulübe detaylı mali bilançoya ulaşmak için verdiği dilekçeye yanıt alamadığını açıklamıştı. Başkan adaylarının kulübün mali durumunu net göremedikleri için adaylıklarını henüz açıklamadıkları söyleniyor.

TRANSFER YASAĞI İDDİASI

Denizlispor’da kongre öncesi kritik bir iddia ortaya atıldı. Kulübe 700 bin Euro’luk transfer yasağı geldiği iddia edildi. Kulüpten alacaklarını alamadıkları için sözleşmesini feshederek ayrılan futbolcuların davaları ile bu rakamın artabileceği konuşuluyor. İki eski başkanın bu durum nedeniyle ince hesaplar yaptığı belirtiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.