enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5885
EURO
34,7950
ALTIN
2.509,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizlispor’da kongre sesleri..

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz:”Cuma gününe kadar yaptığım görüşmelerden sonuç alamazsam takım dağılacak. 15-20 milyon TL bulamazsak oyuncular gidecek. Bu sonuçta kongre kararı alacağım”dedi.

Denizlispor’da kongre sesleri..
A+
A-

Denizlispor Başkanı ve yönetimi bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Denizlispor Başkanı genel sezon değerlendirmesi yaparak, kulübü bekleyen tehlikeye dikkat çekti.

BAŞKAN UZ DESTEK BULAMAZSA BIRAKCAK

Başkan Uz yaptığı açıklamada öne çıkan bölüm;”Göreve devam edip etmeyeceğim sorusu ile sürekli karşılaşıyorum. Görev süremiz içerisinde, en zor günde dahi görevi bırakmak gibi bir düşüncemiz olmadı. Çok zorluklarla karşılaştık ama hiç mazeret üretmeden yolumuza devam ettik. Sezon başında verdiğimiz sözü yerine getirdik. Ancak mevcut koşullarda göreve devam etmemizin mümkün olmadığını ifade etmek istiyorum. Bugüne kadar çok fedakarlıklar yaparak buralara geldik ancak bizim de bu yükü tek başımıza taşıma gücümüz kalmadı. Son günlerde destek alma konusunda yaptığım görüşmelerin istediğimiz şekilde sonuçlanmaması üzerine karar verme noktasına geldiğimi açıklamak istiyorum. 5 Ağustos’ta yeni sezon başlayacak ve bu takımın 25 Haziran’da topbaşı yapması gerekiyor. Bu kadar kısa sürede yapılacakların hayata geçmesi için radikal kararlar almak zorundayım. Bu hafta içerisinde yapacağım görüşmelerin olumsuz sonuçlanması halinde olağan üstü genel kurula gitmeyi ve aldığım emaneti geri vermeyi düşünüyorum. Denizlispor’u düşünmek ve bizden sonra geleceklere çalışma imkanı vermek için bu kararı almamın daha doğru olacağı düşüncesindeyim. Bugüne kadar görevden kaçmadım, bundan sonra da kaçacak değilim. Destek bulabilirsem devam edeceğim ancak destek bulamadığım taktirde kulübün önünü açmak için görevi devretme konusunda kararlı olduğumu tüm kamuoyunun bilmesini isterim.” oldu.

Başkan Uz, Cuma gününe kadar 15-20 milyon TL’lik ödeme yapmak zorunda olduklarının altını çizdi. Aksi takdirde mevcut oyuncuların serbest kalacağını belirtti.

BAŞKAN UZ’UN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE;

ŞEFFAFLIK VURGUSU

3 Ağustos 2021 günü yapılan olağan üstü genel kurulla göreve geldik ve yaklaşık 10 aylık bir süreci geride bıraktık. Haftalık basın açıklamalarımız, özel röportajlar ve televizyon programları dışında burada 6.defa basın toplantısıyla karşınızdayım. Daha önce yaptığımız 5 basın toplantısında, o güne kadar olan gündemi değerlendirip, hedeflerimizi açıkladım. Düzenlediğimiz basın toplantılarında her şeyi şeffaf olarak sizin aracılığınızla kamuoyuna ifade ettim. Bundan önceki basın toplantılarında olduğu gibi bugün de tüm şeffaflığımla karşınızdayım.

“BİZİ BEĞENMEYENLER HER GÜN KONUŞTU”

Kayyuma kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalan kulübümüzü bu sarmaldan kurtarmak için çıktığımız yolu çok şükür kazasız belasız tamamladık. İlk günden beri içinde bulunduğumuz zorlukları ve olumsuz şartları size bundan önceki toplantılarımızda hep dile getirdim. Transfer yasağını nasıl kaldırdığımızı, rakiplerimiz maç maç puan toplarken bizim nasıl transfer yapmaya çalıştığımızı, mali kriz içindeki kulübümüzü nasıl ayakta tutmaya çalıştığımızı bir daha tekrar etmek istemiyorum. Yaşanan süreci tüm kamuoyuna dönem dönem açıklamaya çalıştık. ‘İlk hedefimiz bu takımı ligde tutmak’ diye çıktığımız yolda, hedefi beğenmeyenlere derdimizi anlatmak için çok uğraş verdik. Play-off veya şampiyonluk hedeflerinin güzel ama gerçeklerin böyle olmadığını defalarca anlattım. Koyduğumuz hedefi küçümseyip, bizi vizyonsuzlukla suçlayanlara hiç cevap vermedim. Bizi beğenmeyenler her gün konuştu ancak bizim onlara verecek bir cevabımız vardı, onun zamanı da ligde kaldığımız gündü. Çok şükür camiamızın desteğiyle cevabımızı konuşmadan, sadece hedefimizi tutturarak verdik.

“BİZE KİN KUSANLARA…”

Spor Toto 1.Lig 2021-2022 Sezonunu maç başına 1.36 puan ortalamasıyla 49 puan ve averajla 11.sırada tamamladık. Zor, son 2 haftaya kadar çetin bir mücadelenin yaşandığı ligde hedefine ulaşan takımların arasında olmak tüm yorgunluğumuza değdi. Bizden kat kat daha fazla para harcayan takımların bu lige nasıl veda ettiğini, bazılarının da son maçlarla ligde kaldığını hepimiz gördük. Kısıtlı bütçemizle en iyisini yaptığımıza inanıyorum. Mevcut şartlarda bu ligde kalabilmek belki şampiyonluktan da önemli. Çünkü bu takım bir alt lige düşseydi, nerelere gideceğini kestirmek zor değil. Mevcut durumda kalabilmek bile bazen geleceğinizi kurtarır. Galip geldiğimiz maçlar sonrasında basın açıklaması veya sosyal medya hesaplarımda mutluluğumu nasıl paylaştıysam, mağlup olduğumuz maçlarda da üzüntümü ve özrümü hep dile getirdim. Kaybettiğimiz maçlardan sonra üzüntü ve özür açıklamalarıma atılan ‘Özür dileyeceğine takımı kurtar’ mesajlarını bugün hatırladığımda sadece gülümsüyorum. Bize kin kusanlara cevap vermediğim, hiç kalp kırmadığım, sadece işimi en iyi şekilde yapmaya çalıştığım için çok mutluyum.

“PLANLAMALAR ANCAK PAYDAŞLARIN BİR ARAYA GELMESİ İLE MÜMKÜN OLACAKTIR”

Görev süremiz içinde hata da yaptık, yanlış da yaptık, eksik de yaptık. İnsanın olduğu yerde hata da, yanlış da, eksik de oluyor. İyi yaptık, kötü yaptık, doğru yaptık, yanlış yaptık, eksik yaptık, tam yaptık ama yapmadığımız bir şey var. O da bu kulübe maddi manevi hiç ihanet etmedik. Onun üzerine bir damla bile leke düşürmedik. Bu bir emanetti ve bize emanete sahip çıktık. Sezon başında açıkladığımız kısa, orta ve uzun vadeli planların ilki olan kısa vadeli planımızı gerçekleştirerek takımı ligde tuttuk. Orta ve uzun vadeli planlar için bugünden çalışmaların başlaması gerekiyor. Bu planlamalar ancak paydaşların bir araya gelmesi ile mümkün olacaktır.

TEŞEKKÜRLER

İlk günden beri maddi-manevi destekleriyle bize destek veren ve takımın ligde kalmasında büyük emekleri olan başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman Zolan olmak üzere, Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı sayın Derya Baltalı’ya, isim sponsorumuz Altaş Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı sayın Hüseyin Altaş’a, Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı sayın İbrahim Tan’a, sponsor olanlara, reklam verenlere, bağışta bulunanlara, kapılarını çaldığımızda bizi boş çevirmeyen değerli iş insanlarımıza, az çok demeden destek veren, ismini burada sayamayacağım tüm Denizlispor sevdalılarına teşekkür ederim.
Olumsuz koşullara rağmen görevi kabul ederek en kritik günlerde takımın başına geçen teknik direktör Serhat Gülpınar ve ekibine, daha sonra göreve gelen Fatih Tekke ve ekibine, tabii ki, yakaladığı 2 puan ortalamasıyla ligde son 15 haftalık periyoda damga vuran ve bizi hedefimize ulaştıran teknik direktörümüz Mesut Bakkal ve ekibi ile tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Kar yağmur, soğuk sıcak demeden basın toplantılarımıza, antrenmanlara, maçlara gelen, olumlu eleştirileriyle bize yardımcı olan, kamuoyuna doğru bilgi vermek için çalışan ve konu Denizlispor olunca tarafsızlığını bir kenara bırakan siz değerli basın mensuplarına teşekkürü borç bilirim. Son teşekkürüm de vefakar taraftarlarımıza. İlk günden beri hep yanımızda olan, 12.adam görevini layığıyla yerine getiren, bu kulübün gerçek sahibi taraftarlarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Bu kulübe o kadar sahip çıktılar ki, hakları ödenmez.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.