enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5062
EURO
34,8299
ALTIN
2.490,55
BIST
9.539,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Denizlispor’da transfer yasağına rağmen kadroya takviye geliyor

Denizlispor’da transfer yasağına rağmen kadroya takviye geliyor
A+
A-

Transfer yasağı nedeniyle devre arasında kadrosunu takviye yapamayacak olan Denizlispor’da önemli bir gelişme yaşandı. Sezon başında kulübün borçlu olduğu futbolculara öncelik veren ve anlaşma yoluna giderek onlarla sözleşme imzalayan Altaş Denizlispor’un, eski yıldızı Tiago Lopes’in peşine düştüğü öğrenildi. İddiaya göre Portekizli savunmacıyla ilk teması kuran yönetim, Altaş Denizlispor’dan ayrıldıktan sonra başka bir kulüple sözleşme imzalamayan oyuncudan olumlu yanıt aldı.

Yeni sezon öncesi Aissati, Stachowiak, Onazi gibi kulübün hali hazırda borçlu olduğu oyuncularla el sıkışma yoluna giden yönetim, bu oyuncularda uyguladığı benzer formülü Tiago Lopes transferinde de uygulayacak. Oyuncuya, ‘Gel, oyna, paranı ödeyelim’ diyecek olan yönetim hem savunmasına deneyimli bir oyuncu katmış olacak, hem de camianın bir kısım borç yükünü de hafifletecek. 2021 yılının Mart ayında sözleşmesi feshedilerek takımdan ayrılan Portekizli 33 yaşındaki savunmacı, Denizli’den ayrıldıktan sonra başka bir kulüple sözleşme imzalamadığı için, camianın transfer yasağı bulunmasına rağmen yeşil siyahlı ekiple sözleşme imzalayabilecek. Yönetimin tıpkı sezon başındaki transferlerde olduğu gibi bu oyuncuyla da en az 2,5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 

Altaş Denizlispor’un Tiago Lopes ile dirsek teması halinde olması, Türk basının yanı sıra Portekiz basınında da yer buldu. Haberlere göre yeşil siyahlı yönetimin yaşanan sakatlıklar dolayısıyla savunmada eksik kalması, savunmada tecrübeli bir isme ihtiyacı olması ve en önemlisi kulübün oyuncuya olan borcu nedeniyle transferin önünün açık olduğu belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.