enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5692
EURO
34,6876
ALTIN
2.508,26
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizlisporlu futbolculardan ‘Harften Öte Kadın’ projesine videolu destek

Denizli Raşit Özkardeş Ortaokulunun hayata geçirdiği, kadının toplumdaki yerine dikkat çekilen ‘Harften Öte Kadın’ projesine, Denizlisporlu futbolcular da çektikleri video ile destek verdi.

Denizlisporlu futbolculardan ‘Harften Öte Kadın’ projesine videolu destek
A+
A-

Pamukkale ilçesindeki Raşit Özkardeş Ortaokulu tarafından hayata geçirilen ‘Harften Öte Kadın’ isimli e-twinning projesi kapsamında 26 kent ve Azerbaycan’daki proje ortağı okulun öğretmen ve öğrencileri kadınların önemi, toplumda ve iş yaşamındaki yeri ile ilgili bir klip hazırladı. Klip, ‘işaret’ dili ile anlatımların yapıldığı videolardan oluştu. Proje kapsamında ayrıca öğrenciler kadının önemine ilişkin yazarlık atölyesinde şiirler yazıp resimler çizdi ve muhabirlik yaptılar. Öğrencilerin sosyal sorumluluk kazanmaları adına gerçekleştirilen klip çalışması 4 ay sürerken, 26 kentten ve Azerbaycan’daki proje ortağı okulda öğrenim gören 237 öğrenci ile öğretmen projede görev aldı.

Proje ile ilgili Süper Lig ekiplerinden Denizlispor’un da kapısını çalan öğrencilerin bu duyarlı davranışlarına, yeşil siyahlı ekibin başarılı futbolcuları Zeki Yavru ve Sedat Şahintürk de çektikleri videolarla destek oldu. Yavru ve Şahintürk videolarda kadının önemine yönelik mesajlar verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.