enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5969
EURO
34,8046
ALTIN
2.501,74
BIST
9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Denizlispor’un Eski Futbolcusu, Sağlığına Denizli’de Kavuştu

Denizlispor’un Eski Futbolcusu, Sağlığına Denizli’de Kavuştu
A+
A-

Geçen sezon Spor Toto 1. lig ekiplerinden Adana Demirspor’da forma giyen yetenekli futbolcu Erhan Kartal’a Özel Denizli Cerrahi Hastanesi kulak burun boğaz hastalıkları kliniğinde Yrd. Doç. Dr. Tuna Kenar tarafından burun ve genizeti ameliyatı yapıldı.Şuanda kulübü bulunmayan Kartal’ın tedavisi için Denizli’yi seçmesi Denizlispor’la mı anlaşacak? Sorusunu akla getirdi.

 Daha öncesinde Denizlispor’da da top koşturan 25 yaşındaki sağ bek oyuncusuna, sık boğaz enfeksiyonu, yorgunluk ve burun tıkanıklığı şikayetiyle başvurduğu Özel Denizli Cerrahi Hastanesi kulak burun boğaz hastalıkları kliniğinde Yrd. Doç. Dr. Tuna Kenar tarafından geniz eti alınması ve burun kıkırdak kemik eğriliği düzeltilmesi (adenoidektomi+septoplasti) ameliyatları yapıldı.

Burun Tıkanıklığı Şikayeti

Adana’da ikamet eden Erhan Kartal, daha önce iki kez burun kıkırdak kemik eğriliği düzeltilmesi amacıyla ameliyat olduğunu, ancak yeterince rahatlayamaması ve şikayetlerinin geçmemesi üzerine Özel Denizli Cerrahi Hastanesi kulak burun boğaz bölümüne başvurduğunu belirtti. Erhan Kartal’ın sık boğaz enfeksiyonu, yorgunluk ve burun tıkanıklığı şikayetleriyle geldiğini belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı Yrd. Doç. Dr. Tuna Kenar yaptığı açıklamada, hastanın endoskopik muayenesinde burun kıkırdak kemik eğriliğinin yanı sıra üst hava yollarını daraltan geniz etinin de saptandığını, daha önce iki kez burun kıkırdak kemik eğriliği operasyonu geçirip şikayetlerinin düzelmemesi nedeni ile genç futbolcuya ameliyat önerildiğini, kendisinin de karar vermesiyle yaklaşık iki saat süren ameliyatın başarılı bir şekilde tamamlandığını belirtti. Kartal, operasyonun ardından bir gün müşahade altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Yrd. Doç. Dr. Tuna Kenar, bu vakada görüldüğü üzere, burun tıkanıklığı şikayeti ile gelen hastalarda üst solunum yolu detaylı endoskopik muayenesinin önemine dikkat çekti.

Kartal’dan Teşekkür

Kontrol muayenesinde Kartal yaptığı açıklamada “Tuna hocama yaptığı ameliyat için müteşekkirim. Ayrıca hastane çalışanlarına da yakın ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür ederim. Kendimi daha iyi hissediyorum. İnşallah bu sene hocamın sayesinde burnumdan daha rahat nefes alıp performansımı daha üst seviyelere çıkarmak istiyorum.” dedi.

Denizlispor ile mi anlaşacak?

Denizlispor’un eski oyuncusunun tedavisi için Denizli’yi seçmesi şuanda serbest oyuncu konumunda bulunmasından  dolayı, Denizlispor ile mi anlaşacak?Sorusunu akıllara getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.