enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4478
EURO
34,4878
ALTIN
2.471,68
BIST
9.581,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

Deplasmana Otostopla Gittiler

Deplasmana Otostopla Gittiler
A+
A-

Denizli’de haftasonu 1. amatör ligde oynanan maç öncesi yaşananlar haftaya damgasını vurdu.

Denizli 1.Amatör Lig’de bu hafta sonu oynanacak olan Kıralanspor deplasmanı öncesi aksilikler İncilipınargücü’nün yakasını bırakmadı.

Kıralanspor maçı için Çivril deplasmanına İncilipınargücü takımı deplasmana götürmesi gereken araçta yaşanan sorun nedeni ile ikinci bir araç ile yola çıktı. Ancak ikinci araçta yolda arıza yaptı ve başka bir araç bulmalarına imkan olmayan takımın hem hocası hem başkanı olan Behçet Arım ile futbolcular otostop çekmeye karar vardi.

Otostopla Gittiler Galip Geldiler

Bozulan araçtaki eşyalarını toplayan ekip, otostop çekerek deplasmana giderken. rakip ve hakem heyeti sağduyulu ve fair-play ruhuna uygun bir davranış sergileyerek maçın oynanması için uzun süre İncilipınarspor takımını bekledi. Geç de olsa maçın oynanacağı sahaya gelen İncilipınargücü takımı kıran kırana geçen maçta rakibini 3-2 yenerken, akıllarda sahada yaşananlar değil, maç öncesinde yaşananlar kaldı.

Kulüp Başkanı ve Teknik Direktör Behçet Arım Sosyal Medya Hesabından O Anları Şöyle Anlattı.

”Ne zor şartlarda çıktık şükürler olsun ki kazasız belasız atlattık.
Bugünün kısa bir hikayesi;Amatör takımımızın Çivril deplasmanına hareket etmek için Denizli’den yola çıkarken daha önceden ayarladığımız araçta sorun olduğunu ve uygun bir araba ile “işinizi göreceğiz hocam” diyerek yola çıktık. Fakat hiçde hesapta olmayan bir durumla yolda kalıp çaresiz kaldık. Gencecik çocuklarla birlikte ve kısa bir sürede ani karar verip otostopla iki araba ile ve sonra yedek oyuncularında başka bir araç ile sahaya varılmasıyla uçurumun kenarından döndük.
Bizleri yolda alan ismini bile öğrenemediğim DELİKANLI ve de yolda ailesi ile bizi alıp Çivril’e kadar getiren emekli Polis Mehmet amca ALLAH sizlerden razı olsun. Hakkınızı helal ediniz. Telaşımıza ortak oldunuz.
İyi ki VARSINIZ.
Bu arada maçın oynanması için emeği geçenlere(Rakibimiz KIRALAN DEMİRSPOR ,Maçın hakemi Özgür hoca ve il temsilcimiz Musa abiye,gözlemci Şefik hocama)çok teşekkürler.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.