enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5668
EURO
34,8643
ALTIN
2.429,13
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

DTYG Denizlispor İçin…

DTYG Denizlispor İçin…
A+
A-

Denizli’deki en büyük sosyal paylaşım grubu Denizli Trafik Yaşam Grubu (DTYG) Denizlispor’a destek olmak için büyük bir organizasyona hazırlanıyor.

Denizlipost’un haberine göre;Denizli’nin en büyük sosyal grubu Denizli Trafik Yaşam Grubu (DTYG) dev bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor. Daha önce düğün konvoyu, asker uğurlaması, buluşma pikniği gibi büyük organizasyonlarla gündeme gelen DTYG, bu kez Denizlispor Adanaspor karşılaşmasını izlemek için 10 bin kişi ile stada gitmeyi hedefliyor.

”10 Bin Kişi Katılacağız”

Grup yöneticisi Osman Başpınar, Denizlispor ruhunu tekrar harekete geçirmek istediklerini belirterek, “Takımımız uzun süredir zor günler geçiriyor. Mali sıkıntılar yaşadıkları yetmiyormuş gibi bir de kendi evlerinde neredeyse boş tribünlere oynuyorlar. Takımla kentin arası çok açıldı. Biz de Denizli’nin en büyük ailesi olarak takımımıza sahip çıkacağız ve 20 Ocak’ta Denizli’de oynanacak Adanaspor maçına en az 10 bin kişi ile katılacağız. Bunun kaybolmaya yüz tutan Denizlispor ruhunu yeniden canlandıracağına inanıyoruz” dedi.

Başpınar ayrıca Passolig uygulamasının da taraftar üstünde caydırıcı etki bıraktığına değinerek, “Passolig kartı almak için uğraşmak pek çok kişiye zor geliyor. Ama kartı almak aslında çok kolay. İnternetten bile işlem yapılarak alınabiliyor. İnanıyorum ki; başta 260 bin üyemiz olmak üzere tüm Denizlililer yaklaşık 20 liraya mal olan bu kartı alacak ve takımımızı Adanaspor karşısında boynu bükük bırakmayacaktır. O gün şenlik havasında, 12. oyuncu olarak takımımızı stadta destekleyecek ve Türkiye’ye örnek olacağız.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.