enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Ege Derbisinde Kazanan Yok

Ege Derbisinde Kazanan Yok
A+
A-

Denizlispor TFF 1.Lig 8. haftanın kapanış mücadelesinde 19 Mayı Stadında Manisaspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya Denizlispor;Asil- Ömer, Tahacan, Keremcan, Taşkın, Burak, Anıl, Barış, Kappel, Ziya ve Yasin 11’i ile çıktı.

Manisaspor ise;Emrullah- Abdülkadir, Dimov, Ümit, Hikmet, Atiemven, Mustafa, Berkay, Bakaki, Meye ve Petroviç 11’i ile karşılaşmaya çıktı.

Kappel golünü attı

Karşılıklı ataklarla başlayan maçta, Denizlispor 3. Dakika da Anıl’ın pası topu ağlarla buluşturan Kappel’in golü ile 0-1 öne geçti. Defanstan kısa paslarla çıkan Denizlispor 15’nci dakikasında Kappel ile net bir pozisyonda da yararlanamadı. Maçın ilk yarısının kalan dakikaları ortasaha mücadelesi ile geçti. Denizlispor Kappel’in golü ile ilk yarıyı 0-1 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısına Manisaspor oyuncu değişikliği ile başladı. Ev sahibi ekipte Bakaki oyundan çıkarken, yerine Zahit oyuna dahil oldu. İkinci yarıda yüksek tempo ve baskı ile başlayan Manisaspor, Atiemven ile bir net bir pozisyondan yararlanamadı. Denizlispor’da Reha Erginer oyuna ilk müdahalesini 62’nci dakikada Anıl, Sankoh değişikliği ile yaptı. İkinci yarının ilk 20 dakikası Manisaspor baskısı ile geçerken, Denizlispor kontra ataklar etkili olmaya çalıştı. Manisaspor 66. dakikada Abdülkadir’in serbest vuruştan attığı golle 1-1’lik eşitliği sağladı. Bu golden sonra karşılıklı pozisyonlarla geçen maçta gol sesi çıkmadı. Manisaspor’da Ümit 90+4’te kırmızı kart gördü ve maç 1-1 berabere bitti. Denizlispor aldığı bir puanla 5 puana yükselirken, Manisaspor ise 7 puana yükseldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.