enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4932
EURO
34,9317
ALTIN
2.431,38
BIST
9.789,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Eksik Kalan Horoz Deplasmanda Mağlup

Eksik Kalan Horoz Deplasmanda Mağlup
A+
A-

TFF 1. Lig Mücadelesinde Denizlispor deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Denizlispor Burak ve Moritz’in kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktığı maçta, rakibine 3-2 mağlup oldu.

Çaykur Didi Stadı’nda saat 13:00’da başlayan mücadeleyi Abdulkadir Bitigen, Serkan Gençerler ve Gökmen Olgaç hakem triosu yönetti.

Denizlispor maça;ASİL KAAN GÜLER-TAŞKIN İLTER,ALPEREN YAZICI,ÖMER ALP KULGA,CENK GÜVENÇ,BURAK ALTIPARMAK,BARIŞ ÖRÜCÜ,ANIL TAŞDEMİR,LEANDRO DEYRINIO KAPPEL,HÜSEYİN ATAKAN ÜNER,ANDRE FRANCISCO MORITZ 11’i ile çıktı.

Çaykur Rizespor ise;GÖKHAN AKKAN-MEHMET USLU,ROBIN YALÇIN,DAVIDE PETRUCCI,LEONY LEONARD KWEUKE,SÜLEYMAN KOÇ,GORAN MILOSEVIC,LINCOLN HENRIQUE OLIVERIA DOS SANTOS,ÖZGÜR ÇEK,ORHAN OVACIKLI,ÜMİT KURT 11’i ile sahaya çıktı.

Denizlispor Tutuk başladı

Mücadele ev sahibi Rizespor’un kontrolünde başladı. Rakip kalede savunma arkasına atılan toplarla etkili olan ev sahibi ekip 5’nci dakikada golcüsü Kweuke ile golü buldu 1-0 öne geldi. Golden sonra oyunda dengeyi bulan Denizlispor rakip kalede Moritz Kappel ve Atakan’la etkili oldu.Dakikalar 11’i gösterdiğinde Atakan sol kanattan topu ceza sahası öne ortaladı. Kappel ceza sahasında topu Moritz ile buluşturdu Moritz’in sert şutunda kaleci Gökhan gole izin vermedi. Bu dakikadan sonra orta alan mücadelesi ile geçen maçta 44’ncü dakikada Alperen’in Asil’e attığı geri pas kısa düştü. Asil topu yeterince uzaklaştıramayınca top Kweuke’nin önünde kaldı. Boş kaleye topu göndere Kweuke takımının ve kendinin 2. golünü attı.

İlk yarı sonunda gerginlik

Maçta ilk yarının son dakikasında iki takım futbolcuları arasında gerginlik çıktı. Burak ve Ümit’in orta alanda girdiği münakaşa da Burak kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Hakem Rizesporlu Ümit’e ise sarı kartını gösterdi.

Maçın İkinci Yarısı Golle Başladı

Çaykur Rizespor karşılaşmanın ikinci yarına hızlı başladı. 49’ncu dakikada ceza sahasına gönderilen topta Kweuke Asil’le karşı karşıya kaldı. Asil çalımlayan Kweuke topu boş kaleye gönderdi. Çaykur Rizespor 3-0 Denizlispor! Golün şokunu üzerinden erken atan Denizlispor maçın 52’nci dakikasında ceza sahası dışından sert bir şut çeken Moritz kaleci Gökhan’ı avladı ve skoru 3-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra rakip kalede ağırlığını arttıran Denizlispor 79’ncu dakikada Berkan kaleye yaklaşık 30 metre uzaklıkta buluştuğu topta şutunu attı. 90 olarak tabir edilen yere giden topta kaleci Gökhan topa müdahale edemedi. Denizlispor durumu 3-2’ye getirdi. Mücadelenin son dakikalarına baskılı oyunu ile giren Denizlispor’da Moritz Robin Yalçın’a yaptığı müdahale sonrasında direkt KIRMIZI KART gördü. Denizlispor 9 kişi kaldı. Kalan dakikalarda gol bulamayan Denizlispor sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçlarla Denizlispor son 3 haftada aldığı 3’ncü mağlubiyetle 11 puanda kaldı. Rizespor ise puanını 25’e yükseltti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.