enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5816
EURO
34,8086
ALTIN
2.513,14
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Fitpoint Denizli Şubesi Açıldı

Fitpoint Denizli Şubesi Açıldı
A+
A-

Sporu bilimle birleştirerek kullandığı özel teknoloji sayesinde bir hatalık spor programını 45 dakikalık seansa indirgeyen Fitpoint Denizli Şubesi görkemli bir açılış ile hizmet vermeye başladı.

Denizli’de Pamukkale İlçesi Ulus Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Fitpoint’in açılışına CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Parti Meclisi üyesi Gülizar Biçer Karaca, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, 23. Dönem milletvekili Ali Rıza Ertemur ve çok sayıda davetli katıldı.

Denizli’de Bir İlk

Denizli’de bir ilk olma özelliği taşıyan Fitpoint’in işletmeciliğini Fatma Biçer ve İbrahim Biçer yapıyor. Yapılan açılış hakkında açıklamalarda bulunan yetkililer, ”Genelde büyük şehirlerde faaliyet gösteren Fitpoint’in Denizli Stüdyosu’nu bugün hizmete açtık.  Almanların en son teknolojisiyle üretilen amplitrain cihazlarını kullanarak kısa sürede çok etkili sonuçlar alıyoruz. Bahsettiğimiz cihaz, Dünya Sağlık Örgütü onayı verdiği CE belgesi ile Dünyadaki ilk ve tek medikal egzersiz cihazıdır. Cihazın en önemli özelliği kasları çok yoğun bir şekilde çalıştırmasıdır. Kas hastalıklarının tedavisinde kullanıldığı gibi insan vücudundaki kas oranının arttırılması, yağ oranının azaltılmasını sağlayarak aşırı kilolardan kurtulmakla birlikte, sıklaşmış fit bir vücuda kavuşmanızı sağlıyor. En önemlisi de tüm bu saydığımız pozitif sonuçları kısa sürede gerçekleştirmektedir. Benzerlerinden farklı olarak,  EMS sistem yanında EMA sistemini de içermesidir.” dedi.

Açılış kokteylinde konuşan Fitpoint Dispiritörü Zeki Gündoğmuş ” Stüdyomuzda tek bir alet var. Sporcular özel kıyafet giyerek 25 dakikalık seansımıza başlıyor. Bu alet tüm vücut kaslarını çalıştırıyor. Alman teknolojisi Dünya Sağlık Örgütüne ilk ve tek medikal cihaza bağlanmamızı sağlayan kıyafetlerin içinde bakır tel var. Cihazdan zarar vermeyen 12 woltluk akım veriliyor. Bel fıtığı, boyun fıtığı, menisküs, rehabilete gibi rahatsızlıkların tedavisinde çözüm olarak kullanılıyor. Sağlık amacıyla gelenler haftada 1 saat 25 dk tercih ederken zayıflama ve sıkılaşma amacıyla gelen ise haftadan 3 kez girmeyi tercih ediyorlar. Kadınların selülit sorununa da yardımcı olan cihaz aynı zamanda idrar kaçırma, vücut şekillendirme, zindelik, postür problemleri ve genel performans artışında oldukça etkilidir.” dedi.

Firma yetkilileri açılışa özel olarak, bir ay boyunca kayıt yaptıran herkese ekstra seans hediye edeceklerinin müjdesini verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.