enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Başkan Uz ve yönetimden Baklan ve Çivril ziyaretleri

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz yöneticilerle Baklan ve Çivril Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Başkan Uz zor günleri camia olarak birlikte aşacaklarına inandıklarını belirterek, “Denizlispor’un başarısını isteyen herkesin bize destek vermesini istiyoruz” dedi.

Başkan Uz ve yönetimden Baklan ve Çivril ziyaretleri
A+
A-

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Başkan Yardımcısı Fethi Akcan ve Asbaşkan Ahmet Aşıkoğlu, Baklan ve Çivril belediye başkanlarını makamında ziyaret etti.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’e gerçekleştiren ziyarette kulüp çalışmaları ile ilgili bilgi veren Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Denizlispor’un Denizli’nin en önemli markası olduğunu belirterek, “Bu markayı daha da büyütmek için yola çıktık. Zor günlerde devraldığımız bu görevi layıkıyla yapmanın gayreti içerisindeyiz. Her zaman ifade ettiğim gibi Denizlispor Kulübü’nün sadece onu yönetenlerin fedakarlıkları ile ayakta kalabilmesi mümkün değil. O yüzden başta belediye başkanlarımız olmak üzere herkesten maddi ve manevi destek bekliyoruz” dedi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ise, Altaş Denizlispor’a her konuda destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Kupada Galatasaray’ı saf dışı bırakmanın kamuoyunda oluşturduğu etkinin, sporun önemini bir kez daha ortaya koyduğunu belirten Gülsever, “Sayın başkanımız ve yöneticilerimizin ziyareti bizi çok sevindirdi. Kendilerine teşekkür ederim. Denizlispor hepimizin ortak paydası. Biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Başkan Yardımcısı Fethi Akcan ve Asbaşkan Ahmet Aşıkoğlu daha sonra Çivril ilçesine geçerek, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı makamında ziyaret etti. Başkan Uz burada yaptığı konuşmada, sportif başarıların ekonomik olarak güçlü olmaktan geçtiğini belirterek, “Denizlispor için kapı kapı dolaşmaya, bu markayı layık olduğu yere getirmek için tüm fedakarlıklara hazırız. Ancak sadece bizim fedakarlıklarımızla bunu başarmamız mümkün değil. Toplumun her kesiminden destek bekliyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural da, yönetimin çalışmalarını takdirle izlediklerini, destek konusunda ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, ziyaretlerin anısına belediye başkanları Yusuf Gülsever ve Niyazi Vural’a Denizlispor’un 55.kuruluş yıldönümü dolayısıyla bastırılan özel forma hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.