enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5044
EURO
34,8105
ALTIN
2.489,79
BIST
9.543,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Başkan Uz:”Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz”

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Keçiörengücü galibiyetiyle Tuzlaspor mağlubiyetini telafi ettiklerini belirterek, “Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Rehavete kapılmadan bu süreci istediğimiz gibi atlatmalıyız” dedi.

Başkan Uz:”Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz”
A+
A-

Spor Toto 1.Ligin 32.haftasında Ankara’da Keçiörengücü’nü mağlup ederek puanını 36’ya çıkaran Altaş Denizlispor’da, Tuzlaspor mağlubiyetinin üzüntüsü yerini sevince bıraktı. İç sahada Tuzlaspor’a karşı alınan mağlubiyeti, deplasmanda Keçiörengücü galibiyetiyle telafi ettiklerini belirten Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, “Ligde artık telafisi olmayan maçlar oynanıyor. Mesut Bakkal hocamızla çıktığımız 9.maçımızda 5.galibiyetimizi aldık ve 36 puana yükseldik. İç sahada 4, deplasmanda da 4 olmak üzere son 6 maçımız kaldı. Artık iç saha veya deplasman diye bir kavram kalmadı. Kendi evimizde mağlup olurken, deplasmanda kazanabiliyoruz. O yüzden 6 maçın tamamı bizim için aynı zorlukta geçecek. Son haftalarda yakaladığımız ivmeyi rehavete kapılmadan sürdürmek zorundayız. Yönetimden teknik heyete, futbolculardan taraftarlara kadar tüm camianın bu kritik dönemde birlik beraberlik içerisinde hareket ederek, zorlu sürecin en iyi şekilde atlatılması için gayret göstermesi gerekiyor. Yakaladığımız bu olumlu havaya gölge düşürecek söylem ve eleştirilerden kaçınmak çok önemli” dedi.

Tuzlaspor maçı sonrası PFDK tarafından kulüp ve taraftarlara verilen cezaların kendilerini üzdüğünü ifade eden Mehmet Uz, “Kartları bloke olmayan taraftarlarımızın imkanlarını zorlayarak Salı günü oynayacağımız İstanbulspor maçında tribünlerde olması en büyük arzumuz. İnşallah bu maçı da kazanarak son 5 haftaya daha moralli ve rahat gireceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.