enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Beşiktaş – Yukatel Denizlispor maçı öncesi son gelişmeler

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Müsabaka öncesi iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler,Beşiktaş – YUKATEL Denizlispor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda?

Beşiktaş – Yukatel Denizlispor maçı öncesi son gelişmeler
A+
A-

Süper Lig’in 11. haftasında Yukatel Denizlispor, 10 Kasım Pazar günü saat 19:00’da Vodafone Park’ta başlayacak müsabakada Beşiktaş ile karşılaşacak. Karşılaşmada Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya’nın yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Mehmet Kısal yapacak. Mücadelenin 4. hakemi Ramazan Keleş olacak. VAR’da Hakan Ceylan, AVAR’da Cevdet Kömürcüoğlu yer alacak. Mücadele BeIN Sport 1’den yayınlanacak.

SİVASSPOR MAĞLUBİYETİNİN YARALARI

Yukatel Denizlispor 2019-2020 sezonunda 11 hafta kendi evinde oynadı 5 maç oynadı. Ligin ilk haftasında aldığı Galatasaray galibiyetinin ardından sahasında oynadığı 4 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Ligde topladığı 11 puanın 8’inin depslasmanda alınması yeşil-siyahlılara iyi bir deplasman takımı hürriyeti kazandırsa da Atatürk Stadı’nda alınan mağlubiyetler taraftarların tepkisine neden oldu. Ligin 10. haftasında Sivasspor’a evinde 2-0 mağlup olan Y.Denizlispor’da taraftarlardan ‘yönetim istifa’ sesleri yükseldi. Y.Denizlispor bu atmosferde Beşiktaş deplasmanında puan ve puanlar arayacak.

DENİZLİSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR BEŞİKTAŞ MAÇINDA ESTUPİNAN FORMA GİYEMEYECEK

RODALLEGA VE SAPUNARU DÖNDÜ

Yukatel Denizlispor’da geçtiğimiz hafta takımla çalışmalara başlayan ancak Sivasspor maçında riske edilmeyen Kolombiyalı golcü Hugo Rodellaga’nın Beşiktaş maçında sahada olması bekleniyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in her konuşmasında eksikliğinden bahsettiği Rodallega’nın ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Yeşil-siyahlılarda Gençlerbirliği maçında gördüğü sarı kart ile Sivasspor maçında cezalı duruma düşen Cristian Sapunaru cezasını tamamladı. Y.Denizlispor kaptanı Beşiktaş mücadelesinde savunmanın göbeğindeki yerine geri dönecek. Y.Denizlispor’da sakatlığı süren Oscar Estupinan’ın durumu belirsizliğini koruyor. Kolombiyalı Oscar son antrenmanda takımdan ayrı çalışmaya devam etti.

ÖZDİLEK GALİBİYET İSTİYOR

Deplasmanda iyi bir karnelerinin olduğunu ifade eden Özdilek, İstanbul’a da kazanmak için gideceklerini belirtti. Dışarıda daha iyi oynayan ve puanlar toplayan bir takım görüntüleri olduğunu belirten başarılı teknik adam, “Maalesef bu trendimizi içeriye yansıtamadık. Onun sıkıntısını yaşıyoruz aslında puansal anlamda. Her maçın hikayesinin farklı olduğunu söylemek lazım. Özellikle son kaybettiğimiz maçtan sonra böyle büyük bir takıma karşı oynamak bence avantaj. Takım olarak buna hazırlıklıyız. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık ama bunun üstesinden gelecek kabiliyetimiz var. Oyun gücü, takım ve teknik heyete olarak. Bu mücadelesinin içerisinde olacağız İstanbul’da. Oraya giderken tek düşüncemiz kazanma odaklı olacağız. Bunun için sahada ne yapılması gerekiyorsa bu mücadelenin içerisinde olacağız. Sonrası milli takım arası olacak ve bu bize ilaç gibi gelecek” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ LİGDE YÜKSELİŞE GEÇTİ, AVRUPA’YA VEDA ETTİ

Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Beşiktaş kendi evinde aldığı Galatasaray galibiyeti ardından deplasmanda Antalyaspor’u 2-1 geçmesi ile ligde ivme kazandı.Beşiktaş 10 hafta sonunda ligde topladığı 15 puanla 8. sırada bulunuyor. Siyah-beyalılar geride kalan haftalarda rakip filelere 13 gol gönderirken kalesinde de aynı sayıda gol gördü. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi’nde dün deplasmanda Portekiz temsilcisi Braga’ya 3-1 mağlup olarak 4 maç sonunda puan alamayan siyah-beyazlılar Avrupa’ya veda etti.

BEŞİKTAŞ SAKATLIKLARLA BOĞUŞUYOR

Beşiktaş’ta sakatlık sorunları devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşılan Braga maçında sakatlıkları devam eden Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Atiba, Victor Ruiz, Diaby ve N’Koudou kadroya dahil edilmedi. Bu oyuncuların pazar günü oynanacak Denizlispor maçında oynayıp oynayamayacakları maç saatinde belli olacak.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Yukatel Denizlispor ile Beşiktaş tarihlerinde 3’ü kupa mücadelesi olmak üzere 42 defa karşı karşıya geldiler. Yeşil-siyahlılar bu maçlarda 4 galibiyet alırken, siyah-beyazlılar 29 kez sahadan galip ayrıldı. 9 maçta ise yenişemediler. Y.Denizlispor bu maçlarda 33 gol kaydederken, Beşiktaş 70 kez rakip fileleri havalandırdı.

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş’ın mücadeleye,Loris Karius, Victor Ruiz, Rebocho, Domagoj Vida, Nevip Uysal(Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup(Atiba Hutchinson, Mohamed Elneny, Adem Ljajic, Jeremain Lens, Umut Nayir, Abdoulay Diaby 11’i ile çıkması bekleniyor.

Y.Denizlispor’un ise, Adam Stackhowiak, Thiago Lopes, Critian Sapunaru, Mustafa Yumlu, Zakarya Bergdich, Zeki Yavru(Issac Sackey), Radoslaw Murawski, Recep Niyaz(İsmail Aissati), Modou Barrow, Olcay Şahan(Hadi Sacko) ve Hugo Rodallega 11’i ile sahada olması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.