enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6237
EURO
34,7525
ALTIN
2.502,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Ceşen, yönetimini ve projelerini tanıttı

Ceşen, yönetimini ve projelerini tanıttı
A+
A-

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Feyyaz Ceşen, amatör camiası temsilcileri ve basın mensupları ile biraraya geldi. Ceşen, yeni dönemde başkanlığa aday olduğunu belirterek projelerini ve yönetimini tanıttı.

İşte Ceşen’in açıklamalar;

“Tüm dünyanın ve ülkemizin zor şartlarda bulunduğu bu günlerde ara vermek zorunda kaldığımız amatör sporumuza çok daha tutkulu bir şekilde kavuşacağıma inanıyorum. Federasyon başkanı olarak göreve geldiğim 2008 yılından itibaren amatör sporumuzun çıtasını daha yükseklere taşıyabilmek için gecemi gündüzüme katarak yönetim kurulunda görev yapan değerli arkadaşlarımla var gücümüzle çalıştık. 2008 yılında göreve geldiğimizde 64 amatör kulübümüz vardı. Aktif lisans işlemi yapan futbolcu sayımız ise 1800’ü geçmiyordu. Bu sebeple daha çok çocuğumuzu ve gencimizi amatör sporla tanıştırabilmek için kulüp sayımızı arttırmayı hedefledik. Bugüne geldiğimizde kulüp sayımızın 150’lere yaklaştığını ve neredeyse 7000 sporcumuzun aktif olarak lisans işlemi yaptığını büyük bir mutlulukla görüyoruz. Bu başarı da siz değerli yöneticiler olmak üzere herkesin emeği çok

“2010 yılında büyük bir başarıya imza atarak o yıl Türkiye’de sadece 5 ile verilen bir hakka sahip olduk. O günden beri Denizli ASKF Filiz Lisans ve vize lisans işlemlerini Federasyon binasında kendisi yapmaktadır. Üstelik göstermiş olduğumuz başarılı performans diğer ASKF’lerin de kendi illerinde lisans yapabilme hakkını elde etmesine sebep olmuştur. Ayrıca ilimizde yaptığımız lisans işlemlerinden hiçbir ücret almıyoruz. Futbol gibi her yıl en az 1000 adet Basketbol Lisans işlemlerinin gerçekleşmesini ücretsiz olarak sağlıyoruz. Kulüplerimize yapılan yardımların ne derece önemli olduğunu, can suyu anlamı taşıdığını siz bizden daha iyi biliyorsunuz. Daha önce yapılan yardımların sürekli olarak hemen hemen aynı malzemeleri içermesi kulüplerimizin ihtiyaçlarını tam olarak giderememekteydi. Hem malzeme kalitesinin arttırılması hem de kulüplerimizin ihtiyacı olan malzemeleri alabilmeleri için Denizli Büyükşehir Belediyemizle ortak bir çalışma yürüttük. Bunun sonucunda İl merkezimizdeki firmalarımızdan kulüplerimiz belirlenen miktardaki ihtiyacı olan malzemeleri alabilme şansına sahip oldular. Malzeme yardımının yanı sıra yine Büyükşehir Belediyemizle yaptığımız çalışmalar sonucunda Denizli’de ilk kez amatör spor kulüplerinin Belediyeden nakdi yardım almasını sağladık. Bu yardım birbirini takip eden yıllarda artarak devam etti. Ancak yaşanılan maddi sıkıntılar ve küçülmeler sebebiyle kulüplerimize son iki yıldır nakdi yardım yapılamamaktaydı. Bu konudaki tek problem bütçeden kaynaklıydı. Tüm bunları bilmemize rağmen yine de Büyükşehir Belediyemizin kapılarını aşındırmaya devam ettik. Bir çok kez ziyarette bulunduk, ayrıca sık sık resmi yazıyla müracaatta bulunduk. Bildiğimiz tek bir şey vardı o da Büyükşehir Belediyemizin amatör sporu sevdiği ve ilk fırsatta bizlere yardımda bulunacağıydı. Önümüzdeki günlerde bu yardıma kavuşacağımızın müjdesini daha önce vermiştik, bugün buradan tekrar vermek istiyorum”

“Yönetim Kurulu Üyesi olduğum Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonumuzun ilimizde kullanabileceği bir daireyi satın almasını sağlayarak kulüplerimize daha ferah, daha modern bir yerde hizmet verme hedefimizin ilk aşamasını kaydettik. Bir süre önce de dairemizin tadilatını başlattık ve yeni sezona yetiştirebilmek için çalışmalarımızı hızlandırdık. COVID19 salgını nedeniyle liglerimiz yarıda kalmış, kamuoyunda bir belirsizlik hakim olmuştu. Türkiye Futbol Federasyonunun vermiş olduğu geçici karar sonrası birçok kulübümüz mağdur olduğunu çeşitli yerlerde dile getirdi. Karar açıklandığında herhangi bir tepki oluşmadan dahi gerekli çalışmaları başlatarak, daha spor kamuoyunun gündeminde dahi yer almıyorken Türkiye Futbol Federasyonuna 1. Amatör Küme ve 2. Amatör Küme liglerinin birleştirilmesi önerisini diğer ASKF’lerin de örgütlenmesine öncülük ederek hayata geçirdik. Bu konuda tevazu göstermeyeceğim. Bugün Türkiye’de birçok ilde kulüplerin sıkıntıları yapmış olduğumuz bu çalışmayla giderilmiştir. Denizli ASKF Türkiye’de TFF tarafından örnek gösterilen bir Federasyondur. Bunun en basit ispatı şahsıma uygun gördükleri görevlerdir. İlimizi, kulüplerimizi Ankara’da temsil edebilecek en iyi şekilde temsil ediyoruz. Gerek Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü, gerek Türkiye Futbol Federasyonu gerekse Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ile güçlü bir bağımız var. Bu birçok ile nasip olabilen bir şey değildir. Yaptıklarımızı tek tek satır satır anlatmaya çalışırsak eğer bu saatler alacaktır. Genel Kurulumuzda izleyeceğiniz slayt gösterimizde bunların sadece bir kısmını göreceksiniz. Görünenin yanında görünmeyen o kadar çok şey oldu ki, devraldığım görevi layıkıyla yerine getirdiğim konusunda en ufak bir şüphem yok. Vicdanım rahat, içimdeki heyecan ilk günkü kadar taze”

“Denizli ASKF olarak dernekler kanuna göre varlığını sürdüren bir kurum. Dolayısıyla 3 yılda bir genel kurul yapmamız gerekiyor. Normal şartlarda genel kurulumuzu bu yılın Haziran ayı içinde yapmamız gerekiyordu. Malum koronavirüs nedeniyle genel kurullar Ağustos ayına kadar ertelenmişti. Nasip olursa Ağustos ayı içinde olağan genel kurulumuzu yapacağız. Yıllarca emek vererek belli bir noktaya getirdiğimiz Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılacak olan genel kurulda bir kez daha aday olduğumu kamuoyuna açıklıyorum. Ben ve yönetim kurulunda görev yapacak olan arkadaşlarımla birlikte büyük bir aile olan amatör camiamıza hizmet etmek istiyoruz. Camiamızı daha da ileriye götürmek için projelerimiz var. Peki neler yapacağız? Öncelikle yeni ekibimizle hızlı bir şekilde teknolojik alt yapımızı modernize edeceğiz. Daha hızlı daha ulaşılır hizmet vereceğiz. Kulüplerimize maddi desteklerin artarak sürmesini sağlayacağız. Hedefimiz kulüplerimize sağlanan maddi olanakların çok daha fazla arttırılarak, Denizli’de tüm çocuklarımızı amatör sporla buluşturmak. En büyük ihtiyaçlarımızdan birisi hiç şüphe yok ki tesisleşme. Kalabalık bir il merkezine sahibiz. Amatör müsabakalarımızı oynatabildiğimiz sahalarımızın modernize çalışmalarını sağladık. Mevcut yerel yönetimler ile de ilimize yeni tesisler kazandırmak için çalışmalar başlattık. Yeni tespit edilecek mevkilerde önümüzdeki dönem içerisinde yapılacak spor tesislerimiz ihtiyaçlarımızı büyük ölçüde giderecek. Ben sizlere hiçbir zaman boş vaatlerde bulunmadım. Her zaman sözümün arkasında durdum, mevcut şartlar içerisinde verdiğim sözleri bir bir tuttum. Bu günden sonra da bilmelisiniz ki amatör spor camiamıza yapacağımız hizmetler çıtamızı çok daha yükseklere taşıyacak. Bizim güzel bir sloganımız var. ‘’Maç doksan dakika, dostluk ömür boyu.’’ Bu dostluk ve ortak akıl ile hep birlikte Federasyonumuzu ve amatör sporumuzu çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanarak sizlerin desteklerini bekliyoruz”

YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ
1-İLHAN ÜŞÜR
2-ÇAĞATAY BOSTANCI
3-ÜNAL COŞKUN
4-MESUT BACIKOĞLU
5-AHMET AYTEKİN
6-MEHMET KABAKÇI
7-KENAN ŞENEL
8-AHMET SOYEL
9-RECEP DAYI
10-ABDULBAKİ ARAS
11-AYHAN ÖZEL
12-MESUT KAYGISIZ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.