enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
26°C

Denizli Fenerbahçeliler Derneği 2. Yaşını coşkuyla kutladı

Denizli Fenerbahçeliler Derneği ikinci yaşını, çok sayıda üyesinin katıldığı etkinlikte coşkuyla kutladı.

Denizli Fenerbahçeliler Derneği 2. Yaşını coşkuyla kutladı
A+
A-

Denizli’de 2 yıl önce faaliyetlerine başlayan Fenerbahçeliler Derneği, dernek üyelerinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte ikinci kuruluş yıldönümünü kutladı. Dernek üyelerinin aileleriyle birlikte katıldığı etkinlikte, üyelere hediye edilen atkılar renkli görüntüler oluşturdu.

Denizli Fenerbahçeliler Derneği’ni 2. yaşında yalnız bırakmayan üyelere teşekkür eden Dernek Başkanı Erhan Balaman, “Bu etkinlikler dernek üyelerimizin birbiriyle etkileşimi sağlamak ve aidiyet duygularını artırmak anlamında çok etkili oluyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftasında, Dr. Serkan Karaismailoğlu’nu 11 Mart günü şehrimizde ağırlayarak bir söyleşi gerçekleştireceğiz. Kadınlar ve erkekler olarak birbirimizi nasıl daha iyi anlarız konusunu esprili üslubu ve bilim insanı kimliğiyle Serkan hocamızdan dinleyeceğiz. Bu etkinlik sadece Fenerbahçe taraftarlarının değil tüm halkımızın davetli olduğu bir etkinliktir. Denizli Fenerbahçeliler Derneği olarak, işin fanatizm boyutundan uzak kalıp toplumun gelişimine katkı sağlayacak işler yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca önümüzdeki aylarda Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minik kalplerle buluşturacak olduğumuz çok çok anlamlı bir projeyi de halkımızla paylaşacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.