enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5044
EURO
34,6592
ALTIN
2.477,33
BIST
9.610,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Açık
22°C

Denizli’de amatörlere yeni hizmet binası

Denizli’de amatörlere yeni hizmet binası
A+
A-

Denizli’deki amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, yeni hizmet binası ile ilgili önemli bir adım attı. Şehir merkezindeki Suluköprü mevkiindeki 204 metrekarelik alana sahip bina bir süre önce TASKK mülkiyetine geçmiş, kullanım hakkı da Denizli ASKF’ye verilmişti. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu kaynakları ile birlikte yönetim kurulu da katkı sağlayarak  alınan binada tadilat çalışmaları başladı. İç dekorasyon çalışmaları yapılacak olan yeni binada toplantı salonu, personel çalışma odası, başkanlık makamı ve futbol il temsilcisi odası yer alacak. En yakın zamanda tamamlanması planlanan çalışmalardan sonra Denizli ASKF yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.

AMATÖRLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, ilimizdeki amatör spor kulüplerine  daha iyi şartlarda hizmet etmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Amatörlerimiz her şeyin en iyisine layık. Bu bilinçle çalışmalar yapıyoruz. Bir süre önce Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun destekleri ve yönetim kurulunun katkılarıyla Suluköprü’de bir daire satın almıştık. Tadilat çalışmamızı başlamayı planladığımız dönemde koronavirüs pandemisi ortaya çıktı. Yeni normal hayata geçişin olduğu bu günlerde tadilat çalışmamıza başladık. En yakın zamanda çalışmaları tamamlayarak amatör ailemizin yeni evini hizmete sunmayı planlıyoruz. Bu bina hem ulaşımı kolay hem de şehir merkezinde olması nedeniyle kulüplerimiz ve yöneticilerimizin işlerini daha da kolaylaştıracak. Bu binanın alımında destek veren TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Denizli ASKF yönetim kurulu üyelerimiz ile tadilat için her türlü desteği sağlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a, Denizli Esnaf ve  Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği’ne amatör camiamız adına teşekkür ediyorum. Yeni binamızın amatör camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.