enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4759
EURO
34,5661
ALTIN
2.475,07
BIST
9.542,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

Denizlispor, Balıkesirspor’a Konuk Olacak

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig 14. haftasında deplasmanda Balıkesirspor’a konuk olacak.Maç öncesinde iki takım hakkında son gelişmeleri, muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.

Denizlispor, Balıkesirspor’a Konuk Olacak
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 14. haftasında Denizlispoor deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak. Karşılaşma 1 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’da Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemi Ramazan Keleş yönetecek. Keleş’in yardımcılıklarını Cemal Bingül ve Çetin Öncel üstelenecek. Maçın 4. hakemi ise Mert Güzenge olacak.

MBAMBA CEZALI, BURAK ANTRENMANA KATILMADI

Spor Toto 1. 14. haftasında Balıkesirspor’a konuk olacak maç öncesinde Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yaptığı çalışmalarla maça hazırlanıyor. Denizlispor’da son antrenmana dizinde ağrı bulunan Burak Çalık katılmazken, Cihan ve Seddar da takımdan ayrı çalıştı. Burak Çalık’ın tedavisine devam ediliyor. Ayrıca Denizlispor’da Giresunspor maçında kırmızı kart göre Kibong Mbamba Balıkesirspor karşılaşmasında sahada yerini alamayacak.

DENİZLİSPOR’UN PERFORMANSI

Denizlispor Spor Toto 1. Lig’de bu sezon beklenen performansı sergiliyor. Geride kalan 13 haftada 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Yeşil-Siyahlılar 28 puanla ligde 2. sırada yer alıyor. Denizlispor bu 13 haftada rakip filelere gönderdiği 25 golle ligin en golcü takımı unvanını elinde tutuyor. Horoz bunu karşın kalesinde 15 gol gördü.

 

OLAĞANÜSTÜ KONGRENİN ZAMANI BELLİ OLDU

Denizlispor’da Başkan Ali Çetin yönetim kurulu üyelerinde gerçekleştirmek istediği değişikliklerden dolayı olağanüstü kongre kararı aldı. 6 Aralık Perşembe günü Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek. Bu gelişmelerin ışığında Denizlispor Yönetim Kurulu’nun aldığı yeni kararlar kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre;1-Taraftarların SMS kampanyası çalışması başladı.2-Şehre asılan bayraklarda fiyat güncellemesi yapıldı. 2500 TL olarak belirlendi.3-Giresunspor maçında yaşanan olaylar nedeni ile PFDK’ya sevk edilen Denizlispor’da gerekli itirazlar yapıldı.Hakemin kararlarının bu ortama neden olduğu belirtildi.4-Protokol tribününde yaşanan yoğunluk nedeniyle yeniden düzenleme yapılacak.5-Ali Çetin’in göreve geldiği günden itibaren mali çalışmalar denetleme kurulunca denetlenerek her ay yönetime sunulacak.

Denizlispor’u Maddi Olarak da Yalnız Bırakmadılar!

BALIKESİRSPOR GENÇLERBİRLİĞİ GALİBİYETİ İLE MORALLENDi

Ligin 14. haftasında kendi evinde Denizlispor’u ağırlayacak Balıkesirspor ligin 12. haftasında lider Gençlerbirliği’nin kendi evinde 3-1’lik skorla yenerek büyük bir sürprize imza attı. Bu galibiyetle morallenen ekip geçtiğimiz hafta Kardemir Karabükspor deplasmanından da 3 puanla döndü. İki hafta 6 puan kazanan takım ligde 16 puanla 13. sırada bulunuyor. Alt sıralarda görünen Balıkesirspor’un plaf-off potası ile arasında sadece 4 puan bulunuyor. Balıkesirspor ligde geride kalan 13 haftada 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 13 gol atarken, 17 gol kalesinde gördü.

ERTELEME MAÇINDA KAYBETTİLER, DENİZLİSPOR MAÇINA YORGUN ÇIKACAKLAR

Spor Toto 1’inci Lig’in 5’inci haftasında 17 Eylül tarihinde oynanan ve hakeme saldırı nedeniyle ertelenen Balıkesirspor Baltok – Ümraniyespor maçı, 28 Kasım Çarşamba(dün) 46’ncı dakikadan itibaren devam etti. İkinci yarısı oynanan mücadelede Ümraniyespor, deplasmanda Balıkesirspor Baltok’u 1-0 mağlup etti.Bu sonuçla yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran Ümraniyespor 24 puanla 5. sırada yer aldı. Balıkesirspor ise 16 puanla 13. sırada kaldı.

Denizlispor’un Başarısındaki Küçük Fikstür Avantajı

İKİ TAKIM ARASINDA REKABET

Denizlispor ile Balıkesirspor tarihlerinde 27 resmi müsabakada karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Denizlispor 10 galibiyet alırken, Balıkesirspor ise 8 galibiyet aldı. 9 maçta ise eşitlik bozulmadı. Denizlispor bu maçlarda 29 gol kaydederken, Balıkesirspor 25 kez fileleri havalandırdı.

Denizli Başı Dertte! Temsilci ve Hakem Raporları Ortaya Çıktı

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor’un karşılaşmaya; Adam Stackhowiak- Alperen Babacan,Abdülkerim Bardakçı,Tahacan Velioğlu, Keremcan Akyüz, Deniz Vural(Burak Altıparmak), Recep Niyaz, İsmail Aissati, Ziya Alkurt, Burak Çalık(Muhammet Himmet Ertürk) ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Balıkesirspor’un ise;Andrija Vukovic-Okan Alkan, Oğuz Yılmaz,Tomislav Glumac, Bülent Cevahir, Nizamettin Çalışkan, Furkan Çil, Sedat Şahintürk, Cumali Bişi, Abdulkadir Özgen ve Mahatma Otoo 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.