enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizlispor Başkanı Ali Çetin:” ,”Bizim takımımızın bu ligde yenemeyeceği hiçbir takım yok”

Denizlispor Başkanı Ali Çetin:” ,”Bizim takımımızın bu ligde yenemeyeceği hiçbir takım yok”
A+
A-

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, BeIN Sport’a verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

“ÇOK İYİ BİR TAKIMIZ”

Denizlispor’un sezon başlangıç performansını değerlendiren Ali Çetin,”Sezon başında başarı elde edemedik. Takımızın yüzde 70’i değişti. Yeni transferlerimiz ancak birbirine kaynaştı. Şanssızlıklarımız da oldu. Malatyaspor maçında bugüne kadar hiç izlemediğimiz bir Denizlispor izledik. İyi top oynadık ama iyi futbola puan vermiyorlar. Şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Futbolcularımız hazırlık maçlarında sakatlandılar. Mustafa Yumlu’yu kaybettik. Mustafa bu takımın bel kemiklerinden biri.  Ama tabii ki yapacak bir şey yok. 11 kişi ile oynuyoruz ve mücadele etmemiz gerekiyor. Ben tekrar etmek isterim bizim takımımız çok iyi bir takım.  Biz geri dönüşün olacağına inanıyoruz.”dedi.

“ANADOLU KULÜPLERİ OLARAK PARAYI VE BAŞARIYI BİRLİKTE GÖTÜRMEK ZORUNDASINIZ”

Sezon başında Neven Subotic ve Costil Pantilimon gibi önemli transferlere imza attan Denizlispor’un transfer politikası hakkında açıklamlarda bulunan Çetin,”Burada yöneticilerimize teşekkür etmek isterim. Arkadaşlarımız günde 2-3 saatlik uyku ile canla başla mücadele etti. Burada önemli olan maddi durumdu. Çünkü pandemiden dolayı gelirlerimizde yüzde 22’lik kayıp var. Yaklaşık 20 milyona yakın bir kayıp. Bunlar kolay tolere edilecek rakamlar değil.  Anadolu kulüpleri olarak parayı ve başarıyı birlikte götürmek zorundasınız. Çünkü pahalı transferler yapma şansımız yok. Ben transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”ifadelerini kulladı. Çetin, transfer döneminde bir oyuncuyu biletini alıp Türkiye’ye getirmelerine rağmen Trabzonspor’a kaptırdıklarını açıkladı.

“DENİZLİSPOR’UN BU LİGDE YENEMEYECEĞİ TAKIM YOK”

Denizlispor’un fikstürünü değerlendiren Çetin, Gaziantep FK, Başakşehir ve Fenerbahçe maçları öncesi,”Bizim takımımızın bu ligde yenemeyeceği hiçbir takım yok. Azimle, inanarak futbolcularımız potansiyellerinde oynarlarsa ben inanıyorum ki yenemeyeceğiz takım yok. Bunu daha önce de örnekleri var. Bunu Malatyaspor maçında gördük. Bariz hatalara rağmen birbirlerine kenetlendiler. Bizim için takım önemli değil. Ben takımımıza yüzde yüz güveniyorum.”dedi.

PROSINECKİ VE RODALLEGA

Denizlispor teknik direktörü Robert Prosinecki’nin ayrılık iddiaları ve Rodallega’nın performansı hakkında değerlendirmelerde bulunan Çetin,”Hocamız işinin başında. Hocamız elinden gelenin fazlasını da yapıyor. Ama bir şanssızlık var. Biz bir aileyiz. Bu şanssızlığı hep birlikte aşacağız. Hocamızdan yana bir şikayetimiz yok. Anadolu kulüplerinin içinde en iyi hocalarından biri. O da bizim kadar başarıyı istiyor. Prosinecki buraya geleli 3 ay oldu. Kulüpte yatıp kalkıyor. Bu emeğinin karşılığını alacağına inanıyorum. Rodallega’ya gelecek olursak. Gerçek Rodallega’yı tüm Türkiye görecek. Çünkü Rodallega futbol, teknik ve karakter anlamında çok iyi bir adam. Yeri geliyor arkadaşlarına abi oluyor. Çok kısa bir sürede Rodallega’nın kendini göstereceğine inanıyorum.”şeklinde konuştu.

60 PUAN HEDEFİ

Denizlispor’un bu seneki puan hedefini açıklayan Çetin,”Bu seneyi 60 puanda bitirmeyi hedefliyoruz. Geçen sene iyi başlamıştık, sonra averajla ligde kalmıştık. Şuanda ligin başındayız. Daha 7 hafta geçmiş.  Her gün bir şeyle karşılaşabiliyorsunuz. Mesala Antep’te 4 futbolcunun testi pozitif çıkmış. “Başkan Yardımcılarımız Fikret Onur ve Taner Atilla’nın testleri o kadar dikkat etmelerine rağmen pozitif çıktı. Çember daralıyor. Allah bizi bu beladan bir an önce kurtarsın. Biz etkilenmeden, Türk futbolu etkilenmeden kurtulalım istiyoruz. Yarın için bir şey düşünemiyoruz. Hoca bugün kadro yapsa testten sonra o kadro ile sahaya çıkamayabilir. Bu sezonu umarım yıpranmadan bitiririz.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.