enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3678
EURO
35,1569
ALTIN
2.324,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizlispor Futbolcuları Öğrencilerin Sorularını Yanıtladılar

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları panele katılan Denizlispor futbolcuları, öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar.

A+
A-

ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları’nın daveti üzerine okula ziyarette bulunan Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Asbaşkan Mahmut Akarsu, Sportif Direktör Veli Acar ve futbolcular Asil Kaan Güler, Ismail Aissati, Recep Niyaz, Mehmet Akyüz ile Alperen Babacan, öğrenciler ile buluşarak onların sorularını yanıtladı.

ATİLLA:”DENİZLİSPOR YAVAŞ YAVAŞ HAK ETTİĞİ YERLERE GELİYOR”

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Sizlerin ilgisi ve sevgisi bizleri çok mutlu ediyor. Bu yaşlarda şehrinizin takımını desteklemeniz gurur verici bir olay. Bizler daha önceki senelerde taraftarımızı stadımıza çekmekte zorlanıyorduk. Başarıyı bahane ederek stadyuma gelmeyen taraftarlarımız vardı. Bu sene yeniden yapılanarak Denizlispor yavaş yavaş hakettiği yerlere geliyor. Şimdi stadyumu doldurma zamanı sizleri ve tüm Denizli halkını Giresun maçına davet ediyorum. İlginizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

AKARSU:”SÜPER LİG YOLUNDA DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Öğrenciler ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Asbaşkan Mahmut Akarsu, “Bizler genç nesillerin Denizlispor’u sahiplenmesi adına sürekli projeler gerçekleştirip, okul ziyaretlerinde bulunuyoruz. Geleceğin futbolcuları, doktorları, mühendisleri ve Denizlispor taraftarları sizlerin arasından çıkacak. Şehrimizin takımına sahip çıktığınız için ve bizleri burada ağırladığınız için teşekkür ederiz. İlginiz bizleri umutlandırdı. Bizlerde sizi stadyumda görmek sizleri orada ağırlamak isteriz. Süper lig yolunda desteğinize ihtiyacımız var” dedi.

Panelin tamamlanmasının ardından salona inen öğrenciler, yöneticiler ve futbolculardan imza alarak fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.