enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5574
EURO
35,0123
ALTIN
2.435,30
BIST
9.775,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Denizlispor İlk Yarının En Kritik Maçında Gençlerbirliği’ni Ağırlayacak

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 15. haftasında kendi evinde lider Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Maç öncesinde iki takım hakkında son gelişmeleri, muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.

Denizlispor İlk Yarının En Kritik Maçında Gençlerbirliği’ni Ağırlayacak
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 15. Hafta mücadelesinde Denizlispor 9 Aralık Pazar günü saat 16:00’da oynanacak maçta Gençlebirliği ile Denizli Atatürk Stadı’nda karşılaşacak. Karşılaşmayı İzmir bölgesinden Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç’in yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Hüseyin Aylak üstlenecek. Maçın 4. hakemliğini ise Yasin Kol yapacak.

DENİZLİSPOR ZİRVEYE ORTAK OLMAK İSTİYOR

Teknik direktör Yücel İldiz’in takımın başına gelmesinin ardından ligde çıktığı ilk 5 maçtan da galibiyetle ayrılan ve lider Gençlerbirliği ile arasındaki puan farkını 3’e kadar düşüren Denizlispor, geçtiğimiz hafta aldığı Balıkesirspor beraberliği ile hem galibiyet serisine son verdi. Hem de Gençlerbirliği ile olan puan farkının 5’e yükselmesine engel olmadı. Ligde 29 puanla 2. sırada bulunan Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrılırsa puan farkını 2’ye yani bir galibiyete düşürecek.

RECEP VE ALPEREN’DE PROBLEM VAR

Denizlispor hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam etti. Balıkesirspor maçının ardından Denizlispor’da iki oyuncu sakatlık problemi yaşadı. Orta saha oyuncusu Recep Niyaz kasığında yaşadığı problemden dolayı hafta içinde gerçekleştirilen ilk çalışmalarda takımdan ayrı çalıştı. Recep son antrenmanda ise takımla birlikte çalıştı. Başarılı sağ bek oyuncusu Alperen Babacan’ın ise durumu daha kritik yapılan çalışmalarda takımdan ayrı çalışan Alperen’in durumu maç saatinde belli olacak. Denizlispor’da Giresunspor maçında kırmızı kart görerek Balıkesirspor maçında cezalı duruma düşen Kibong Mbamba’nın cezası sona erdi. Yücel İldiz’in görev vermesi durumunda Gençlerbirliği maçında görev alacak.

DENİZLİSPOR YÖNETİMDE DEĞİŞİKLİĞE GİDİYOR

Denizlispor’da Başkan Ali Çetin yönetim içinde iyi bir çalışma ortamı sağlayacağı isimleri kulübe kazandırmak için geçtiğimiz haftalarda kongre kararı almıştı. Yönetimde bazı yöneticilerin çalışmalarından memnun olmayan Başkan Çetin, 6 Aralık Perşembe (bugün) gerçekleştirilecek kongrede yönetimde değişikliğe gidecek. 7 ayda 3. kongresine giden Denizlispor’da yaşanan bu istikrarsızlık için ise Başkan Çetin camiaya söz vererek; ”3 yılın sonuna kadar kongre olmayacak” dedi.

Denizlispor Gençlerbirliği maçında şu ana kadar 14 bin bilet satıldı. Kalan 1000 biletin gün içinde satılması bekleniyor.

İşte Denizlispor’da Yönetime Gelenler ve Gidenler!

GENÇLERBİRLİĞİ SON HAFTALARDA PUAN KAYIPLARI YAŞADI

Gençlerbirliği sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Çıktığı ilk 8 maçta 8 galibiyet alan kırmızı-siyahlılar ilk puan kaybını 9. Adanaspor’a karşı aldığı beraberlikle yaşadı. Bu haftanın ardından ligde Balıkesirspor ve İstanbulspor’a yenilen Gençlerbirliği 34 puanla lider durumda bulunuyor. Geride kalan 14 haftada kalesinde 7 gol gören Ankara temsilcisi ligin en az gol yiyen takımı konumunda. Geçtiğimiz hafta Kardemir Karabükspor’u 6-0 gibi farklı bir skor ile mağlup eden takım 25 golle ligde Denizlispor ve Gazişehir Gaziantep FK ile birlikte en golcü takımlar arasında.

ANKARA TEMSİLCİSİNİN EKSİĞİ YOK

Kritik Denizlispor karşılaşması öncesi Gençlerbirliği’nde eksik oyuncu bulunmuyor. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Hatayspor ile kendi evinde karşılaşan kırmızı-siyahlı ekip sahadan 2-1’lik üstünlükle ayrıldı. Yedek ağırlıklı bir takım sahaya süren Gençlerbirliği teknik direktörü Erkan Sözeri, Denizlispor maçına önem verdiğini ortaya koydu. Gençlerbirliği 7 Aralık Cuma günü Denizli’ye gelerek hazırlıklarını burada devam edeceği öğrenildi.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Denizlispor ve Gençlerbirliği tarihlerinde 56 resmi müsabakada karşı karşıya geldi. Denizlispor bu maçlarda 20 galibiyet alırken, Gençlerbirliği 22 defa sahadan üstün ayrıldı. 14 maçta ise eşitlik bozulmadı. Bu maçlarda Denizlispor 77 golüne, Gençlerbirliği 79 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor’un karşılaşmaya, Adam Stackhowiak-Alperen Babacan(Furkan Şeker), Abdülkerim Bardakçı, Tahacan Velioğlu, Keremcan Akyüz, Deniz Vural(Kibong Mbamba), Recep Niyaz, İsmail Aissati, Ziya Alkurt, Burak Çalık ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Gençlerbirliği’nin ise,Hakan Arıkan- Ahmet Oğuz, Mert Çetin, Yasin Pehlivan, Ahmet İlhan Özek, Stephane Sessegnon, Dos Santos, Selçuk Şahin, Alper Uludağ, Jailton ve Bekir Yılmaz 11’i ile sahada olması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.