enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Denizlispor-Konyaspor maçı öncesi son gelişmeler

Denizlispor-Konyaspor maçı öncesi son gelişmeler
A+
A-

Süper Lig’in 4. haftasında Denizlispor 4 Ekim Pazar günü saat 13:30’da başlayacak mücadelede Denizli Atatürk Stadı’ndan  Konyaspor’u ağırlayacak. Mücadelede Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek’in yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Kemal Mavi üstlenecek. Maçta 4. hakem olarak Murat Erdoğan görev yapacak.

DENİZLİSPOR KÖTÜ BAŞLADI

Süper Lig’e 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle başlayan Denizlispor 3 hafta sonunda 1 puanla 20. sırada bulunuyor. Yeşil-siyahlılar Konyaspor maçı ile çıkışa geçmek için konsantre olmuş durumda. Yönetim, futbolcular ve aileleri dün moral yemeğinde buluşurken, kaptan Rodallega ve futbolcular yönetime galibiyet sözü verdi. Denizlispor 3 hafta sonunda kalesinde 6 gol görürken sadece 1 gol kaydetti.  Gol sorunu çeken yeşil-siyahlılarda 2. haftada kaleyi devralan Pantilimon 1 gole izin vererek güven verdi.

ÖDEMELER YAPILDI

Kulüp Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri 20 gün önce aralarında yaklaşık 10 milyon TL tutarındaki parayı toplayarak ödeme yapmış ve transfer tahtasını açmıştı. Yönetim bugün de futbolculara yaklaşık 6 milyon TL tutarında ödeme yaptı.

PROSİNECKİ KANAT OYUNCUSU BEKLİYOR

Denizlispor teknik direktörü Prosinecki haftaiçinde verdiği röportajda Kanat oyuncusuna ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Prosinecki,” “Her yeni transferin bir adaptasyon sürecine ihtiyacı var. Mesela Subotic’i aldık. Biz de oynatmak istiyoruz ama futbolcuların belirli bir sürece ihtiyacı oluyor. Transfer konusuna gelirsek de yeni futbolculardan bahsediyoruz ama kanat olarak bakıyoruz biz. İleride bizi güçlendirecek bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var ama şu anda bunu konuşmanın hiç gereği yok. Konyaspor maçına konsantre olmamız gerekiyor.”ifadelerini kullandı. Yeşil-siyahlılarda kart cezası biten Hadi Sacko Konyaspor maçında forma giyebilecekken, sakatlığı bulunan yeni transfer Fede Varela’nın durumu belirsizliğini koruyor.

KONYASPOR İYİ BAŞLADI

Süper Lig’in ilk haftasını bay geçen Konyaspor, sezon başında yaşanan anlaşmazlık sonucu teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayırmasına rağmen ikinci haftada teknik direktörsüz çıktığı Gençlerbirliği maçından 0-0’lık beraberlik aldı. Takımın başına geçen teknik direktör İsmail Kartal’ın ilk maçında ise geçtiğimiz hafta güçlü rakibi Beşiktaş’ı 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek 2 maçta 4 puan topladı.

EKSİKLER VAR

Konyaspor’un  son antrenmanında oyuncular, üç grupta 5’e 2 pas çalışması ve sonrasında yarı sahada oynanan oyun ile devam eden antrenmanı taktik çalışma ve çift kale maç ile tamamladı. Antrenmana tedavilerine devam edilen Alper Uludağ ve Marin Anicic katılmadı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

YUKATEL Denizlispor ve Konyaspor tarihlerinde 7 hazırlık maçı, 3 kupa mücadelesi olamak üzere 48 defa karşılaştı. Bu maçlarda YUKATEL Denizlispor, 13 galibiyet alırken, Konyaspor 19 kez sahadan galip ayrıldı. 16 maç ise beraberlikle noktalandı. Yeşil-siyahlıların attığı 44 gole, Konyaspor 58 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor’un mücadeleye, Costel Pantilimon- Fabiano Leisman(Thiago Lopes), Neven Subotic(Oğuz Yılmaz), Mustafa Yumlu, Zakarya Bergdich, Radoslaw Murawski, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Hadi Sacko, Angelo Sagal ve Hugo Rodallega 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Konyaspor’un ise;İbrahim Sehic, Abdülkerim Bardakçı, Uğur Demirok, Levan Shengelia, Nejc Skubic, Amir Hadziahmetovic, Marko Jevtovic, Ömer Ali Şahiner, Deni Milosevic, Guilherme Sitya ve Sokol Cikalleshi 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.