enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4929
EURO
34,9499
ALTIN
2.435,29
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Denizlispor-Trabzonspor maçı öncesi son gelişmeler

Denizlispor-Trabzonspor maçı öncesi son gelişmeler
A+
A-

Denizlispor, Süper Lig’in 2. Haftasında 19 Eylül Cumartesi günü saat 16:00’da başlayacak mücadelede Denizli Atatürk Stadı’nda Trabzonspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Deniz Caner Özaral üstlenecek. Burak Şeker ise 4. hakem olarak görev yapacak.

DENİZLİSPOR AĞIR MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Süper Lig’e Göztepe deplasmanında başlayan Denizlispor, maçtan 5-1’lik ağır bir mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil-siyahlılarda ağır mağlubiyetin etkisinden kurtulmak için Trabzonspor karşısında tek hedef 3 puan olacak. Maç öncesinde Denizlispor Teknik Direktörü Prosinecki, “Trabzonspor da lige mağlubiyet ile başlayan bir ekip. Çocuklar karşılaşmaya çok iyi hazırlanıyorlar. Yaptıkları çalışmaları, ne kadar istekli ve arzulu olduklarını görüyorum. Futbolcularıma güveniyorum. İki tarafın da istekli olacağı, iyi bir maç bekliyorum” şeklinde konuştu. Denizlispor, Trabzonspor karşısına tam kadro olarak hazırlanıyor.

DENİZLİSPOR’DA 1 TRANSFER DAHA GELDİ, HEDEFTE 3 OYUNCU DAHA VAR

Denizlispor transfer çalışmalarına devam ediyor.  Yeşil-siyahlılar Cenk Gönen, Marvin Bakalorz, Angelo Sagal, Muris Mesanovic, Costel Pantilimon, Sakib Aytaç, Muhammed Eren Kiryolcu, Özer Özdermir’in ardından 9’ncu transferini Brezilya’dan yaptı. Palmeiras’tan transfer edilen savunma oyuncusu Fabiano Leismann 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Fabiano stoper ve sağ bek mevkilerinden forma giyebiliyor. As Başkan Yavuz Cinkaya, orta saha, kanat ve forvet olmak üzere 3 transfer daha yapacaklarını açıkladı.

TRABZONSPOR’DA ÖNEMLİ EKSİKLİKLER

Süper Lig’e evinde aldığı 3-1’lik Beşiktaş mağlubiyeti ile başlayan Trabzonspor bu maçta kırmızı kart gören Flavio’yu  kaybetti.  Bordo-mavililerde son yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Marlon, Kamil Ahmet Çörekçi, Ekuban, sol dizinde ağrısı olan Abdülkadir Ömür ile hasta olan Yusuf Sarı katılmadı. Hosseini ile Pereira bireysel çalışma gerçekleştirdi. Trabzonspor’da çapraz bağı yırtılan yeni transfer Anders Trondsen ise uzun süre sahalardan uzak kalacak.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Yukatel Denizlispor ile Trabzonspor tarihlerinde 58 resmi müsabakada karşılaştılar. Bu maçlarda Yukatel Denizlispor 14 galibiyet alırken, Trabzonspor sahadan 33 kez üstün ayrıldı. 12 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil-siyahların bu maçlarda 45 golüne, Trabzonspor 80 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor’un mücadeleye; Costel Pantilimon, Thiago Lopes, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Zakarya Bergdich, Radoslaw Murawski, Marvin Bakalorz, İsmail Aissati, Recep Niyaz(Rodellaga), Hadi Sacko ve Muris Mesanovic 11’i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor’un ise; Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Serkan Asan, Abdurrahim Dursun, Abdülkadir Parmak, Guilherme, Yusuf Sarı, Antony Nwakaeme, Ahmet Canbaz ve Stiven Plaza(Salih Kavrazlı) 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.