enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5456
EURO
34,9021
ALTIN
2.426,54
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Denizlispor yönetiminden zorlu süreçte 2.5 milyon TL ödeme

Denizlispor yönetiminden zorlu süreçte 2.5 milyon TL ödeme
29.04.2020
A+
A-

Türkiye’de koronavirüs salgını futbol ekonomisini de etkiledi. Bu zorlu süreçte gelirlerine ulaşamayan Denizlispor’da imkanlar seferber edilerek futbolculara ödemeler gerçekleştiriliyor.Geçen hafta futbolculara 1.5 milyon TL ödeme yapan yönetim, bu hafta da 1 milyon TL’lik ödeme yaptı. Yönetim, gelecek hafta da 2.5 milyon TL’lik bir ödeme yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN ÇETİN”5 MİLYON ÖDEME KOLAY DEĞİL”

Koronavirüs salgını sebebiyle maçların ertelenmesinin kulüpleri ekonomik olarak zor durumda bıraktığını belirten Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Sporda hayat adeta durdu. Maçlar oynanmadığı için zor durumda kaldık. Yönetim olarak bu zor günleri en az kayıpla atlatmak için gece gündüz çalışıyoruz. Futbolcularımıza 2 haftada toplam 2.5 milyon TL ödeme yaptık. Gelecek hafta da 2.5 milyon TL ödeme yapmanın planlarını yapıyoruz. Yönetim kurulu üyelerimle birlikte teknik heyet ve futbolculara ödemelerin yapılması için uğraşıyoruz. Bunun yanı sıra kulüp çalışanlarımızın maaşlarını da gecikmeden ödemeye başladık. Hiçbir gelirimiz yokken 3 haftalık sürede 5 milyon TL civarında ödeme yapmak kolay değil. Bu kulübü hem sportif hem de mali açıdan layık olduğu yere getirmek için fedakarca çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Yukatel Denizlispor’da kimsenin alacağının kalmayacağını belirten Ali Çetin, “Futbolcularımız hem fiziksel hem de mental olarak kalan maçları oynamak için hazırlıklara başlarken, ekonomik olarak da rahat olmaları için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Koronavirüs salgını dolayısıyla geçen ay ara verilen Süper Lig maçlarının Haziran ayında kaldığı yerden başlaması ile ilgili çalışmalar sürdürülürken, Yukatel Denizlispor’da da sağlık testlerinin yapılmasının ardından gruplar halinde idmanlar başladı. Verilen arada teknik heyetin verdiği program çerçevesinde evlerinde çalışan futbolcular, sosyal mesafe korunarak hazırlıklarına devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.