enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5999
EURO
34,7203
ALTIN
2.497,86
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizlispor’da Prosinecki sesleri

Denizlispor’da Prosinecki sesleri
A+
A-

Süper Lig’in 2019-2020 sezonunda Yücel İldiz, Mehmet Özdilek ve Bülent Uygun olmak üzere 3 teknik direktör ile çalışan Denizlispor sezonu kulüp antrenörü Levent Kartop ile tamamlamıştı. Yeni sezon öncesi takımı tecrübeli bir teknik adama emanet etmek isteyen yönetim Kayserispor ile sözleşmesi sona eren Robert Prosinecki ile anlaşma sağladı.

Aspor’un haberine göre;Denizlispor, teknik direktörlük görevi için Hes Kablo Kayserispor’dan ayrılan Robert Prosinecki ile anlaşma sağladı. Hırvat teknik adamın Denizli ekibiyle 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Prosinecki’nin Kayserispor karnesi

Süper Lig 2019-2020 futbol sezonunu 32 puanla 17. sırada tamamlayan Hes Kablo Kayserispor, yarım sezonluğuna anlaştığı Hırvat teknik adam Robert Prosinecki ile 17 Süper lig, 2 Türkiye Kupası maçına çıktı.Geride kalan sezon ligin devre arasında anlaşmaya varılan Prosinecki, yönetimindeki Kayserispor, lig maçlarında 6 galibiyet 7 mağlubiyet 4 beraberlik alırken 22 puan topladı. Kayserispor bu maçlarda 24 gol atarken kalesinde ise 30 gol gördü. Hes Kablo Kayserispor, Prosinecki yönetiminde 2 Türkiye Kupası maçında (0-0 ve 2-0) Fenerbahçe ile karşılaştı ve üst tura çıkamadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.