enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Denizlispor’da sosyal medya krizi

Denizlispor’da sosyal medya krizi
A+
A-

Süper Lig’in 29. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Denizlispor’da sosyal medya krizi yaşandı. Kulübün sosyal medya hesaplarının yoruma kapatılmasına yeşil-siyahlıların taraftar grubu Yeşil Cephe’den sert tepki geldi.

ÇİFTLİK DEĞİL DENİZLİSPOR

Yeşil Cephe yaptığı açıklamada;Birçok maçtan sonra olduğu gibi az önce biten Çaykur Rizespor – Denizlispor’umuz maçının ardından da kulübün sosyal medyadaki resmi sayfaları yoruma kapatıldı.

Bunun yanında birçok kesimden fazlaca renktaşımız da hiçbir hakaret, küfür ögesi barındırmamasına rağmen sırf görüşlerini belirttikleri yorumlar yaptıkları için kulüp sayfalarından engellenmiş durumdalar.

Tek sevdası Denizlispor olan insanları kulüp sayfalarından engellemek hiç kimsenin hakkı ve haddi değildir. Denizlispor Kulübü resmi sayfaları hiç kimsenin bireysel profili değildir ve keyfi uygulamalar yaparak yorumlara kapatılamaz.

Hiçbir hakaret ya da küfür etmemesine rağmen Denizlisporluları sayfadan engelleme emrini hangi şahıs ya da şahıslar veriyor merak içindeyiz.

Yönetimler, futbolcular, şahıslar geçici; Denizlispor camiası kalıcıdır. Bu takımın sahibi Denizli şehri ve tek sevdası Denizlispor olan insanlardır.

Bireysel uygulamalarla keyfi hareketler yapmak isteyenler bunu kendi şirketlerinde diledikleri gibi yapabilirler ancak herkesin farkında olması gereken bir durum var; burası kimsenin babasının çiftliği değil büyük Denizlispor Kulübüdür!”ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.