enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0375
ALTIN
2.280,20
BIST
8.996,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Denizlispor’da temlik koyulan paralara faiz uygulandığı iddiası

Denizlispor’da temlik koyulan paralara faiz uygulandığı iddiası
A+
A-

Denizlispor’da bu sezon ortaya çıkan sportif  başarısızlığa bir de faiz skandalı mı eklendi? Gazeteci Hacı Selamoğlu’nun haberinde, Denizlispor’da başkan Ali Çetin’in ve bırakan yöneticilerin temlik koyduğu parayı faizleriyle aldığını, mevcut yöneticilerin de koydukları paraları kur farkıyla alacakları iddia etti.

3 MİLYON 800 BİN TL ZARAR

Denizli halkının kulübe verdiği bağış ve satılan bayrak-çakmak paralarının bir kısmının ise buralara gittiği iddia ediliyor. Yöneticilerin toplamda faiz alarak 3 milyon 800 bin TL kulübü zarara uğrattığı konuşulurken, başkan Ali Çetin’in ise kulübün üzerinden bankalardan kredi çekerek en az 5 milyon TL faiz ödediği belirtiliyor.

TEMLİK PROBLEMİ

Şimdi tartışmaya açılan temlik faizleri iddiası bir yana, temlik krizi bundan önceki pek çok yönetimin de problemli alanıydı. Para koyan her yönetici temliğini önce almak istedi ve mali olarak Denizlispor kendine değil de hep başkalarına çalışmış oldu.

FUTBOLCULARIN PARA ALMIYOR MU?

Bunun yanında mevcut yöneticilerin ise başkan Ali Çetin gibi kendi parasını risk etmeyip, kulübün üzerinden bankalardan kredi çekerek kaynak sağladığı, ayrıca futbolcuların aylardır maç başı ve maaşlarını almadığı bu yüzden de performanslarını sahaya yansıtmadıkları iddialar arasıda.

Denizlispor, ortalama 93 günde bir hoca değiştirdi TIKLA!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.