enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3301
EURO
35,0755
ALTIN
2.307,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizlispor Başkan Yardımcısı Cinkaya:”Yeni transferler için zaman lazım”

Denizlispor Başkan Yardımcısı Cinkaya:”Yeni transferler için zaman lazım”
A+
A-

Yeni transferlerin takıma uyum sürecinin zaman aldığını belirten Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya, “Oyuncuların birbirine alışması zaman alıyor. Bunun yanı sıra idman eksiği olan oyuncularımız var. Bunları aştıktan sonra daha iyi olacağız. Teknik heyetimizin de raporu doğrultusunda kadromuza bir veya iki takviye daha yapacağız” dedi. Muris Mesanovic dışındaki tüm oyuncuların bonservisi ile birlikte transfer edildiğini ifade eden Cinkaya, “Sadece bir oyuncuyu kiraladık. Bunun yanı sıra ileriye dönük genç oyuncuları da kadromuza dahil ediyoruz. Bu transfer politikasının ne kadar önemli olduğunu sadece bu sezon değil, bundan sonraki sezonlarda göreceğiz” dedi.

Süper Lig 2020-2021 Sezonunun ilk puanını Trabzonspor maçında alarak moral bulduklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya, “Üçüncü haftanın kapanış maçında konuk olacağımız Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Trabzonspor maçında ortaya koyduğumuz futbol ve kazanma azmimizi bu maçta da sürdüreceğiz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Antalyaspor deplasmanından puan veya puanlarla dönerek puan cetvelinde üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘BAŞARI, BİRLİK-BERABERLİKLE GELİR’

“Bir süre önce Ali Çetin başkanımızın güven tazelediği olağanüstü genel kurulda oluşan yeni yönetim kurulu olarak, kulübümüzü layık olduğu yerlere taşımak için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen Cinkaya, “Bir yandan idari ve mali olarak kulübümüzün güçlü bir hale gelmesinin çalışmalarını yaparken diğer yandan da sportif başarı için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız” dedi.

Denizlispor Kulübü’nün, ‘Denizliliyim’ diyen herkesin ortak paydası olduğunu dile getiren Yavuz Cinkaya açıklamasında, “Bu yüzden sırtlandığımız yükün ne kadar ağır ve hassas olduğunun bilinci içinde hareket ediyoruz. İdari, mali ve sportif konulardan birinde geri kalırsak, diğerlerinin sürdürülebilirliği mümkün değildir. Başkanımızın önderliğindeki yönetim kurulumuz, üzerlerine aldıkları görevleri layığıyla yerine getirmenin çabası içerisinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürmektedir. Geçmişinde nice başarıları olan Denizlispor Kulübü’nün her konuda örnek ve başarılı bir kulüp olması hepimizin ortak dileği ve hedefidir. Bu hedefe ulaşmada en büyük silahımız yönetimden futbolcusuna, çalışanından taraftarına kadar herkesin birlik beraberlik içerisinde olmasıdır. Hepimizin sabırlı olması, kötü günlerde daha fazla kenetlenmesi, güzel günlerde de güzellikleri paylaşması bizi hedefe daha çabuk ulaştıracaktır” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.