enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5428
EURO
34,9096
ALTIN
2.428,86
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Fenerbahçe’de Denizlispor maçı öncesi flaş gelişmeler

Yukatel Denizlispor’un Süper Lig’in 8. haftasındaki rakibi Fenerbahçe’ye kritik maç öncesi sakat oyuncularından sarı-lacivertliler için iyi haberler geldi. Sarı-lacivertlilerin Milli Takımda sakatlanan kaptanı Emre Belözoğlu ve önemli oyuncularından Max Kruse dünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Ancak son bir gelişme daha yaşandı. Max Kruse sakatlığını nüks etmesi sebebiyle Denizli kafilesine alınmadı.

Fenerbahçe’de Denizlispor maçı öncesi flaş gelişmeler
A+
A-

Süper Lig’in 8. haftasında 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Denizlispor’la karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını dün yaptığı sabah antrenmanı sürdürdü. Antrenmanda sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu ve özel çalışma gerçekleştiren Max Kruse’nin takımla birlikte çalışması sarı-lacivertlilerde yüzleri güldürü. Denizlispor maçında oynaması beklenmeyen iki oyuncunun antrenmana dahil olması maçta oynama şanslarını oluşturdu.

SON GELİŞME

TRT Spor’un haberine göre, Max Kruse’nin risk edilmeyerek Denizlispor maçını pas geçeceği bildirildi.Bilindiği gibi Pazartesi antrenmanını yarıda bırakan Alman yıldız, Çarşamba ve Perşembe günü yapılan antrenmanlara çıkmanış ve dün ise hafif bir antrenman gerçekleştirmişti. Bu sabah yapılan antrenmanda da ağrıları tekrar nüksettiği için çalışmada yer almamıştı. Max Kruse, Denizli’ye götürülmeyecek ve tedavisine İstanbul’da devam edilecek.

EMRE’NİN SAKATLIĞI NEYDİ?

Emre Belözoğlu, Milli Takım’ın Arnavutluk’u 1-0 yendiği maçta kaburgasına ciddi bir darbe almış, tecrübeli futbolcunun kaburga kemiğinde kırık şüphesi vardı. Bu nedenle en az 1 ay sahalardan uzak kalabileceği belirtilmişti. Ancak Sarı-Lacivertli takıma döndükten sonra yapılan kontrollerde, kırık değil çatlak olduğu belirlendi. Emre’nin dünkü antrenmanda takımla çalışması, ‘Denizlispor maçında sahada olacak mı?’ sorusunu akla getirdi.

Belözoğlu’nun takımla birlikte Denizli’ye gideceği öğrenildi. İlk 11’de oynayıp oynamayacağına ise maç saatinde karar verilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.