enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Genç Horozlar, Boluspor’u devirdi

TFF Gelişim Ligi ekiplerinden A. Denizlispor, sahasında ağırladığı B. Boluspor’u 3-2 mağlup etti.

Genç Horozlar, Boluspor’u devirdi
A+
A-

A. Denizlispor, TFF Gelişim Ligi’nin 20’nci haftasında kendi evinde B. Boluspor’u konuk etti. Güçlü rakibini Emre Burgaz, Yusuf Emre İnanır ve Deniz Kodal’ın golleriyle 3-2 mağlup eden A. Denizlispor, puanını 32’e çıkardı ve zirve yarışında bende varım dedi.

Karşılaşmayı değerlendiren A. Denizlispor U19 Teknik Sorumlusu Memiş Sarıçam, galibiyet için çok mutlu olduklarını belirterek; “İki hafta önce burada Altınordu mağlubiyeti yaşamıştık. Bu yenilgiden sonra da çok çabuk reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Geçen hafta sonu gittiğimiz zorlu Samsunspor deplasmanından iki gollü galibiyet ile döndük. O bizi çok mutlu etmişti. Bu günde burada çok zor şartlar altında oynuyoruz. Zemin biraz ağırdı. Rakibimiz fizik anlamında gayet iyiydi. Maça iyi başladık, 2-0 da öne geçtik. İlk golü yedikten sonra biraz bocaladık. Daha sonra ikinci yarının başında tekrar iyi işler yapıyoruz derken kendi top kaybımızdan golü kalemizde gördük. Kenardan yaptığımız hamleler çok şükür bir işe yaradı. Oyuna aldığımız Deniz Kodal’ın golü ile galibiyeti yakalamış olduk. Her zaman söylüyorum. Mağlup olduğumuz maçlarda da söyledim. Ben onlarla gerçekten gurur duyuyorum” dedi.

“A Takımında iki oyuncumuz var”

Amaçlarının A Takıma sporcu yetiştirmek olduğunu kaydeden Sarıçam, “A takımında Mehmet Eren Sıngın ve Ahmet Tekin gibi ki oyuncumuz var. Bunlar şimdi orada. Bu gün başka da eksiklerimiz vardı. Kırmızı kart cezalımız var. Üç tane eksiğimiz vardı. 4- 5 eksiğimize rağmen iyi mücadele ettik. Çocukları gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum. Bu gün iyi oynadık. İyi mücadele ettik. Rakibi de tebrik ediyorum. Kora kor iyi bir maç oldu. Galibiyet golünü biz attık ve kazandık. Galip geldiğimiz için çok mutluyum” diye konuştu.

Maçın galibiyet golünü atan yeşil siyahlı takımın golcü futbolcusu Deniz Kodal ise, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarına dikkat çekerek; “Maçı zora sokmamamız lazımdı. Koparmamız gerekiyordu şansız bir gol yedik. Ama tekrar maçı almasını bildik. Galibiyet golünü ben attığım için de çok mutluyum. Kemal ile bunu hep yapıyoruz. Kemal sağ taraftan iyi ortalar kesiyor. Benim de işim zaten gol atmak. Çıktım vurdum gol oldu” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.