enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
26°C

Horoz, Bodrumspor ile yenişemedi

Altaş Denizlispor evinde ağırladığı Bodrumspor ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil siyahlılar bu beraberlikle puanını 6’ya çıkardı.

Horoz, Bodrumspor ile yenişemedi
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 15. Hafta mücadelesinde Altaş Denizlispor, Atatürk Stadı’nda Bodrumspor’u ağırladı. Maçta Deniz Kayatepe düdük çaldı. Karatepe’nin yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Kemal Mavi yaptı. VAR’da Onur Özütoprak, AVAR’da Özgür Yankaya görev yaptı.

POZİSYONLAR GOL GETİRMEDİ

Mücadelenin ilk yarısında Bodrumspor Bahadır Erol ile net bir pozisyondan yararlanamadı. Altaş Denizlispor’un, rakibin elle oynaması sonucu penaltı itirazı hakem tarafından karşılık bulmadı. Ev sahibi ilk yarışa Özer Özdemir ve Mustafa Çeçenoğlu ile iki net pozisyondan yararlanamadı.

GOL SESİ ÇIKMADI

Mücadelenin ikinci yarısında Bodrumspor Recep Aydın, Altaş Denizlispor Mustafa Çeçenoğlu ve Muhammet Özkal ile gole yaklaşsa da maç başladığı gibi 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Altaş Denizlispor bu beraberlikle puanını 6’ya çıkardı. Bodrumspor ise 22 puana yükseldi. Altaş Denizlispor 16’ncı haftada Samsunspor’a konuk olacak. Bodrumspor ise Gençlerbirliği’ni evinde ağırlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.