enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5188
EURO
34,7220
ALTIN
2.497,58
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Kızılcabölükspor’a İzmir sahip çıktı

Kızılcabölükspor 1. Ligi ekibi Altınordu’nun hazırlayıcı takımı oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, Denizli’nin destek vermemesi üzerine bu kararın alındığına dikkat çekildi.

Kızılcabölükspor’a İzmir sahip çıktı
A+
A-

2013-2014 sezonundan bu yana TFF 3. Lig’de mücadele eden 3 kez de 2. Lig’in kapısından dönen Kızılcabölükspor, Denizli’den destek göremeyince çıkışı İzmir’de buldu. Sarı kırmızılılar, daha önce prensip anlaşmasının imzalandığı Altınordu ile hazırlayıcı kulüp konusunda resmi imzaları attı.

MAÇLAR KIZILCABÖLÜK’TE

İkinci yarı için çalışmalarına başlayan Mekik, yılbaşından sonra İzmir’de Altınordu tesislerine çalışmalarına devam edecek. Çalışmalarını bundan sonra burada devam edecek olan sarı kırmızılılar, maçlarını ise yine Kızılcabölük’te oynamaya devam edecek.

KULÜPTEN DESTEK GÖREMİYORUZ AÇIKLAMASI

Yapılan anlaşmanın ardından Kızılcabölükspor yönetimi kulübün resmi İnternet sitesinden açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Gerek şehrimizin mülki amirlerinin, gerekse iş adamlarımızın Kızılcabölükspor’u yalnız başına bırakmaları kulübümüzü bu kararı almaya yöneltmiştir. 12 oyuncumuzun Covid-19 testlerinin pozitif çıkması ve takım otobüsümüzün İstanbul’da geçirdiği trafik kazası sonrasında şehrimizdeki mülki amirlerimizden bir geçmiş olsun telefonu bile alamamak bizleri son derece üzmüştür. Kızılcabölükspor’un şimdiki maddi koşullarla profesyonel ligde devam etmesi mümkün değildir. Takımımız Altınordu bünyesine katılarak konaklama, antrenman planlaması ve beslenme düzeni ile daha sağlıklı bir ortamda çalışmalarını sürdürecektir. Kulübümüzün isminin yaşaması için elini taşın altına koyan ve tüm imkanlarını seferber eden Altınordu Başkanı Sayın Seyit Mehmet Özkan’a çok teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar Kızılcabölükspor markasının var olması için gerek maddi, gerekse manevi olarak her zaman yanımızda olan tüm gönül dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Alınan bu kararın camiamız için hayırlı olmasını diliyor, hep birlikte yeni başarılara ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.