enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Kocaderespor seri peşinde

Geçen hafta deplasmanda, Kıralanspor’u 3-2 yenerek ligdeki ilk galibiyeti alan Kocaderespor’da gözler yarın oynanacak olan Şirinköyspor karşılaşmasına çevrildi. Kocaderspor teknik direktörü Mehmet Tunahan Aydın, Şirinköyspor karşılaşmasında 3 puan alarak ligde galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti.

Kocaderespor seri peşinde
A+
A-

Kocaderespor’da hedef 3 puan. Denizli 1. Amatör B Gurunda Ligin 4. Haftasında Karşıyaka Saraçoğlu sahasında Şirinköyspor’u konuk edecek olan Kocaderespor’da gözler bu karşılaşmaya çevrildi. Ligin ilk haftasında deplasmanda, Bozkurtspor ile 1-1, Ligin ikinci haftasında sahasında Merkezefendispor ile 1-1 berabera kalarak ligdeki ilk galibiyetini geçen hafta deplasmanda Kırlanspor’u 3-2 yenerek alan Kocaderespor’da hedef Şirinköyspor karşılaşmasında 3 puan alarak ligde galibiyet serisini yakalamak istiyor. Kocaderespor’un teknik patronu Mehmet Tunahan Aydın “ Takım olarak iyi bir hazırlık yapmadık. Öğrencilerin sınav dönemleri başladığı için antrenmanlarda eksiklik durumumuz var, ancak konsantremizi bu maça özellikle baya yüksek tutmaya çalışıyoruz. Geçen hafta aldığımız galibiyet ile artık ligde galibiyet serisine geçmek istiyoruz. Önümüzdeki zor maçları her geçen gün atlatıyoruz. Cumartesi yine zorlu bir sınava çıkıyoruz Allah yardımcımız olsun. Sakatlık kaza bela olmadan inşallah futbol şansının yüksek olduğu bir maç geçiririz diye ümit ediyorum. Son olarak da hedefimiz her zaman önce ahlaklı bir birey yetiştirmek başarı sonrasın da gelecektir” dedi.
Denizli 1. Amatör B Gurubu

4. Hafta

Kocaderespor – Şirinköyspor
Karşıyaka Saraçoğlu Sahası
Saat:14:00 Tarih:09-11-2019 Cumartesi
Hakem: Cihan Yurdagül

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.