enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5484
EURO
34,8615
ALTIN
2.430,97
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Kule ve golcü işini yaptı.. Denizlispor ilk 3 puanını aldı

Kule ve golcü işini yaptı.. Denizlispor ilk 3 puanını aldı
A+
A-

Süper Lig 2020-2021 sezonunun 5. Haftasında Denizlispor bugün saat 20:00’da Eryaman Stadyumu’nda başlayan maçta Gençlerbirliği’ne konuk oldu.. Mücadelede Mert Üzenge düdük çaldı.. Üzenge’nin yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Gökhan Barcın üstlendi. Maçta 4. Hakem olarak Emre Malok, VAR’da Arda Kardeşler ve AVAR’da Özgüç Türkalp görev yaptı.

DENİZLİSPOR SUBOTİC VE RODALLEGA SAHNE ALDI

Düşük tempo ile başlayan maçta Denizlispor 22’nci dakikada Sagal’ın kullandığı kornerde 1,93’lük kule Neven Subotic iyi yükselerek kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. İlk yarının son dakikasında Denizlispor Rodallega’nın yaklaşık 30 metreden şutunda müthiş bir gole imza attı. Yeşil-siyahlılar bu golle soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle gitti.

GENÇLERBİRLİĞİ PENALTIDAN YARARLANAMADI

Maçın ikinci yarısında Gençlerbirliği 62’nci dakikada Özer’in Ayite’ye yaptığı müdahale sonrası penaltı kazandı. Topun başına geçen Stancu topu üst direğe nişanladı. Dönen topu ağlara gönderse de başka bir oyuncunun müdahalesi olmadığı için gol serbest vuruş kararı ile iptal edildi. Denizlispor 69’ncu dakikada üçüncü gole çok yaklaştı. Rodallega’nın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Sagal’ın şutunda Nordfeldt topu son anda kornere çeldi. Denizlispor 81’nci dakikada gole bir kez daha yaklaştı. Ceza sahası sağ çaprazında Rodallega’nın şutunda Nordfeldt yakın köşeden topu kornere çeldi. 84’ncü dakikada Denizlispor’da Rodallega’nın ceza sahası dışından şutunda top üst direkten oyun alına döndü.

GENÇLERBİRLİĞİ GOLÜ BULDU

Gençlerbirliği 90’ncı dakikada Ayite’nin sol kanattan ortasında Candeias’ın arka direkte vuruşunda golü bularak maçta skoru 2-1’e getirdi. Mücadalenin kalan dakikalarında gol sesi çıkmazken Denizlispor maçtan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

DENİZLİSPOR’DAN İLK GALİBİYET

 Denizlispor ligde ilk galibiyetini alırken, 5 hafta sonunda puanını 5’e çıkardı. Gençlerbirliği ise 4 puanda kaldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.