enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Onazi, Denizlispor’dan ayrıldı

Onazi, Denizlispor’dan ayrıldı
A+
A-

Süper Lig’de Cumartesi günü ligde kalmak adına çok kritik maçta Ankaragücü’nü konuk edecek olan Yukatel Denizlispor’da bir ayrılık daha yaşandı. Daha önce Adam Stachowiak, Barrow ve Ben Youussef’in takımdan ayrıldığı yeşil siyahlılarda, devre arasında Trabzonspor’dan kadroya dahil edilen Ogenyi Onazi de takımdan ayrıldı. 27 yaşındaki önliberonun sözleşmesini bahane ederek takımdan ayrıldığı öğrenildi.

9 MAÇTA FORMA GİYEBİLDİ

Sakatlığı nedeniyle bu sezonun ilk yarısında forma giyemeyen Onazi, devre arasında geldiği Denizlispor’da sadece 9 süper lig maçına çıktı. Sadece 1 maçta 90 dakika forma giyebilen Nijeryalı oyuncu, 1 asist yaptı. Onazi’nin sakatlığı nedeniyle Ankaragücü maçının kadrosuna alınmayacağını öğrendikten sonra Denizli’den ayrıldığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.