enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5023
EURO
34,9545
ALTIN
2.429,94
BIST
9.805,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Sivasspor – Denizlispor maçı öncesi son gelişmeler

Sivasspor – Denizlispor maçı öncesi son gelişmeler
12.06.2020
A+
A-

Denizlispor, Süper Lig’in 27. haftasında 15 Haziran Pazartesi günü saat 21:00’da Yeni 4 Eylül Stadı’nda Sivasspor ile karşılaşacak. Müsabakayı Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Maçta 4. hakem olarak Yakup Özhan, VAR’da Hakan Ceylan ve AVAR’da Erkan Özdamar görev yapacak. Maç BeIN Sports 1’de yayınlanacak.

DENİZLİSPOR 93 GÜN SONRA SAHAYA ÇIKACAK

Denizlispor 14 Mart’ta evinde oynadığı ve 1-0 üstün ayrıldığı Gençlerbirliği maçının ardından 93 gün sonra sahaya çıkacak. Ligde 26 haftasonunda 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 31 puan toplayan yeşil-siyahlılar 10. sırada yer alıyor. Denizlispor bu maçlarda 26 gol kaydederken, kalesinde 34 gol gördü. Denizlispor ligde oynadığı son 3 maçta Yeni Malatyaspor ve Gençlerbirliği’ni mağlup ederken, Fenerbahçe deplasmanında aldığı beraberlikle mağlubiyet yüzü görmedi.

RECEP NİYAZ, SİVAS’A KARŞI YOK

Antrenmanda topuğunda ezilme meydana gelen Recep Niyaz Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Oyuncun yapılan son kontrollerinde Sivasspor maçında oynamamasına karar verilirken, ileri tetkik ve tedavisine başlandı. Bir süre önce bağırsak operasyonu geçiren Sackey’in son durumuna göre Sivas kafilesinde yer alıp almayacağına Pazar günü karar verilecek.Öte yandan DG Sivasspor maçı öncesi teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlarına yarın Haluk Ulusoy Tesislerinde Covid-19 PCR ve antikor testleri yapılacak.

3 OYUNCU SARI KART SINIRINDA

Denizlispor’da 3’er sarı kartı bulunan Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz ve Onazi kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Sivasspor karşısında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş maçında sahada yer alamayacaklar.

SİVASSPOR 4. SIRADA

Sivasspor Süper Lig’de 26 hafta sonunda 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 49 puan topladı. Kırmızı-beyazlılar ligde 4. sırada bulunuyor. 26 hafta sonunda rakip filelere 47 gol gönderen Sivasspor, kalesinde 29 gol gördü.

2 EKSİK VAR

Denizlispor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Sivassspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay iki oyuncusunun sakat olduğunu açıkladı. Çalımbay,”Tek gayemiz kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanmak. Uzun bir aradan sonra oynamak kolay değil. Hiç hazırlık maçı yapamadık. Hazırlık maçı oynayabilseydik bizim için çok büyük avantaj olacaktı. Bizim en çok canımızı sıkan sakat oyuncularımız. Hakan Arslan ve Fernando Andrade’nin sakatlıkları biraz daha ciddi. Bu da bizim için dezavantaj oldu. Çünkü geniş bir kadromuz yok. Bunun dışında hiçbir sıkıntımız yok.”dedi.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Yukatel Denizlispor ve Sivasspor tarihlerinde 3 kupa, 1 hazırlık müsabakası olmak üzer 17 maça çıktı. Bu maçlarda Yukatel Denizlispor 4 galibiyet alırken, Sivasspor 12 kez gülen taraf oldu. 2 mücadele ise beraberlikle bitti. Yeşil-siyahlıların 18 golüne, kırmızı-beyazlılar 26 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısındaki mücadeleden Sivasspor 2-0 üstün ayrıldı.

Muhtemel 11’ler

Sivasspor’un karşılaşmaya;Mamadou Samassa, Uğur Çiftçi, Aaron Appindangoye, Fatih Aksoy, Marcelo Goiano, Caner Osmanpaşa, Mert Hakan Yandaş, Yasin Öztekin, Emre Kılınç, Arouna Kone ve Mustapha Yatabare 11’i ile çıkması bekleniyor.

Denizlispor’un ise,Hüseyin Altıntaş(Tolgahan Acar), Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Zakarya Bergdich(Thiago Lopes), Ogenyi Onazi, İsmail Aissati, Olcay Şahan, Sedat Şahintürk, Hugo Rodallega ve Oscar Estupinan 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.