enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3039
EURO
35,1110
ALTIN
2.282,38
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Halil Tun : Denizli, Kızılcabölükspor’u Yalnız Bırakmamalı

Halil Tun : Denizli, Kızılcabölükspor’u Yalnız Bırakmamalı
A+
A-

Denizli şehrinin profesyonel liglerdeki iki temsilcisinden birisi olan Spor Toto 3.lig ekibi Kızılcabölükspor’da maddi imkansızlardan dolayı büyük sorunlar yaşanıyor.

Kızılcabölükspor futbol şube sorumlusu Halil Tun, Kızılcabölükspor’un Denizli’nin profesyonel liglerdeki iki takımından biri olduğunu ve maddi anlamda desteğe ihtiyaçları olduklarını belirtti.

Suni çimde 40 derecede antrenmanlarımızı sürdürüyoruz

Kızılcabölükspor’un Denizli’yi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Halil Tun,’ Profesyonel liglerdeki 5.sezonumuza giriyoruz. Bugüne kadar ilimizi en iyi şekilde temsil ettik. Birçok zorluğa, imkansızlıklara rağmen kimseye laf söylemeden işimize bakarak bu noktalara geldik. Her sezon maddi anlamda daha da zorlanıyoruz. Başta Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ellerinden geleni yapıyor. En basit örnek mutfak masrafını bile en ucuz nereden bulabiliriz, nereden tasarruf yapabiliriz diye düşünüyoruz. Bir tesisimiz bile yok. Oyuncularımız bir odada 7 kişi kalıyor. Hazırlık maçı yapmak için bile saha sıkıntısı olduğundan dolayı deplasmanlara gitmek zorunda kalıyoruz. Sezon başında tüm takımlar kamplara giderken biz durumumuz olmadığı için kampa bile gidemiyoruz. Suni çimde 40 derecede antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Devre arası keza aynı şekilde. Soğuk kış günlerinde kampa gidemediğimiz için çoğu zaman yağışlar sebebiyle salonda çalışmak zorunda kalıyoruz. Bunları hiçbir kulübün yaşadığını sanmıyorum. Ama biz tüm bu olumsuzluklara rağmen hiçbir zaman isyan etmedik ve işimize baktık. Artık Denizli Kızıcabölükspor’u yalnız bırakmamalı.

Üvey evlat olmak istemiyoruz

Üvey evlat olmak istemiyoruz. Kızılcabölükspor ayağını yorganına göre uzattığı için bugüne kadar borçsuz bir şekilde yoluna devam etmiştir ve burada her kuruş futbola harcanmaktadır. En büyük şansımız Başkanımız Osman Duran. Böylesine bir futbol aşığı, amatör ruhunu hiçbir zaman kaybetmeyen bir futbol adamına herkes destek vermeli. Bazı şeyler Osman Başkanla bir yere kadar ilerliyor. Ben Kızılcabölük doğumlu değilim ama kendimi Kızılcabölük’lü hissediyorum. Tüm Kızılcabölük’lü hemşehrileri ve Denizli halkını takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Daha büyük desteklerle neden üst liglere çıkmayalım.’ diye konuştu.

Mekik Muğlaspor karşısında

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kızılcabölükspor, 2017/2018 sezonunun hazırlıkları kapsamında Spor Toto 3.Lig takımlarından Muğlaspor’a konuk olacak.

27 Temmuz perşembe günü Muğla Atatürk Stadı’nda oynanacak Muğlaspor antrenman müsabakası saat 18:30’da başlayacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.