enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3106
EURO
35,1565
ALTIN
2.280,23
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Hepimizin Gururu Oldu

Hepimizin Gururu Oldu
A+
A-

Milli takımın ev sahipliğinde 7-13 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek U19 aday kadrosu açıklandı. U19 Eleme turu maçları için Denizlisporlu genç yetenek Hüseyin Atakan Üner’in milli davet alması Denizlispor yönetiminde büyük sevinç yarattı.

 

”Başarılı bir nesil için elimizden geleni yapıyoruz”

Alt yaş kategorilerinden bu yana milli formayı terleten Üner’in milli takımda hem Denizli’yi hem Denizlispor’u layıkı ile temsil edeceğini belirten Kulüp Başkanı Mustafa Üstek “Oyuncumuza yapılan milli davet bizi çok mutlu etti. Hüseyin Atakan Üner geleceği çok parlak olan bir futbolcu kardeşimiz. Gelecek adına kendisinden beklentimiz de yüksek. Milli forma altında hem Denizli’yi hem Denizlispor’u en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok. Alt yaş kategorilerinde birçok milli formaya aday gencimiz de tıpkı Hüseyin Atakan Üner gibi çalışmalarına devam ediyor. Bizlerde kulüp olarak gereken desteği sağlayarak başarılı bir nesil yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.