enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4522
EURO
34,8167
ALTIN
2.479,72
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Horoz Erzurum’da İstediğini Bulamadı

Horoz Erzurum’da İstediğini Bulamadı
A+
A-

TFF 1. Lig 10 . Hafta karşılaşmasında Denizlispor deplasmanda BB Erzurumspor ile karşılaştı. Kazım Karabekir Stat’nda oynanan maçı Erzurumspor Youness, Erhan ve Lokman’ın (2) golleri ile  Denizlispor’u 4-1 mağlup etti. Denizlispor’un tek golünü ise penaltıdan kaydetti.

Denizlispor maça; Asil- Taha, Burak,Cenk, Keremcan, Veli, Ziya, Anıl, Barış, Kappel ve Yasin 11’i ile çıktı.

Denizlispor’un yedeklerinde ise; Zeki’ Alperen, Cihan, Moritz, Hüseyin, Taşkın, Berkan, Şefik ve Ramazan bulundu.

Erzurumspor ise maça; Kaya- Acka, Ozan, Hakan, Lokman, Abdülkadir, Burhan, Burhan, Taylan, Scuk, Erhan ve Youness 11’ ile çıktı.

Erzurumspor ‘ un yedeklerinde;Hakan, Tolga, Kubilay, Murat, Gökhan, Mansaly, Harba ve Mert Nobre bulundu.

Maçın ilk yarına penaltılar damga vurdu

Maç iki takımında karşılık atakları ile başladı. Denizlispor Anıl’ ın getirdiği topta Ziya’ nın ceza sahasında yerde kalması ile 13’ncü dakika da penaltı kazandı. Ziya penaltı vuruşunu gole çevirerek Denizlispor’u 0-1 öne geçirdi. Maçın 20. Dakikasında Erzurumspor’da Burhan’ın ceza sahasında yerde kalması ile hakem bir kez daha penaltı kararı verdi. Penaltı vuruşunu gole çeviren Yonuess maça 1-1’lik eşitlik getirdi.Penaltıların ardından maçın 25’nci dakikasında yardımcı hakem Oktay Önge sakatlandı ve oyun bu sebeple bir kaç dakika durdu.Maçın ilk yarısının kalan bölümünde Erzurumspor Youness ve Burhan ile net pozisyonlardan yararlanamadı. Denizlispor ise kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. iki takımda golle buluşamayınca devreye 1-1’lik eşitlikle girildi.

Erzurumspor Maçı Kopardı

Maçın ikinci yarısına iki takımda değişiklik yapmadan başladı.Maçın ikinci yarısında Burhan’ın ceza sahasında yerde kalması ile Erzurumsporlular penaltı bekledi. Ancak maçın hakeminin devam kararı maçta gerginliğe neden oldu. Bu dakikadan sonra iki takımda hızlı ataklarla rakip kalede pozisyonlar buldu ancak gol gelmedi.62’nci dakika da Erzurumspor sol kanattan kullandığı kornerde Lokman’ın kafa vuruşu ile golü buldu ve 2-1’lik üstünlük yakaladı. Denizlispor’da teknik direktör Reha Erginer golün ardından oyuna ilk müdahalesini Moritz, Yasin değişikliği ile yaptı.Erzurumspor maçın 72’nci dakikasında Erhan’ın golü ile 3. Golü buldu ve skoru 3-1’e getirdi. Maçın uzatma dakikalarında Lokman ile bir gol daha buldu ve skoru 4-1’e getirdi. Erzurumspor maçı bu skor ile galip bitirdi ve puanını 12’ye çıkardı. Denizlispor ise 8 puanda kaldı.

Üstek ”Maçı Hakeden Erzurumspor’du ”

 

Kulüp başkanı Mustafa Üstek Erzurumspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Maçın geneline baktığımızda kötü bir oyun ortaya koyduk. Maçı isteyen ve hakeden taraf Erzurumspor oldu. Ömer ve Sankoh’un eksikliği takımda hissedildi ancak bize yakışan futbol bu değildi. Herkesin bir kez daha düşünerek Altınordu maçına odaklanması gerekiyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.