enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Horoz Nefes Aldı

Horoz Nefes Aldı
A+
A-

TFF 1. Lig  3. hafta karşılaşmasında Denizlispor ile Eskişehirspor Yeni Eskişehir Stadyum’nda karşılaştı. İki takım 2-2’lik skor ile sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Denizlispor Eskişehirspor karşısına Zeki Ayvaz, Taha Can Velioğlu, Ömer Alp Kulga, Burak Altıparmak, Kerem Can Akyüz, Andre Morizt, Taşkın İlter, lfred Sankoh, Barış Örücü, Leandro Kappel ve Yasin Ozan 11’i ile çıktı.

Kappel Yine Affetmedi

Maçı 9’ncu dakikasında Denizlispor’un rakip yarı sahada kaptırdığı top ile hızlı hücum şansı bulan Eskişehirspor’da kaleci Zeki ile karşı karşıya kalan Hasan Ayaroğlu topu ağlara gönderdi. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Maçta dakikalar 66’yı gösterdiğinde Denizlispor oyundaki en net pozisyonu Kerem Can ile buldu. Kerem Can pozisyondan yararlanamadı. Denizlispor dakika 72’de Leandro Kappel ile skor 1-1’e getirdi. Sol kanattan Barış’ın ortasında kaleciyi aşan topu Kappel ağlarla buluşturdu.

Kerem Can Skoru belirledi

Maçta dakika 76’da Hasan Ayaroğlu Eskişehirspor ve kendinin 2’nci golü ile takımını öne geçirdi. Denizlispor dakika 86’da ceza sahasına uzun gönderilen topta Kerem Can’ın kafa vuruşu ile beraberliği yakaladı. Maç bu skor ile 2-2 sona erdi.

Denizlispor ilk puanını aldı

Denizlispor ligin 3. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak ilk puanını aldı.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.