enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Horoz’da Yeni Hedef İstanbulspor

Horoz’da Yeni Hedef İstanbulspor
A+
A-

TFF 1.ligin ilk haftasında deplasmanda Adanaspor’a 3-0 mağlup olan Denizlispor’da mağlubiyetin şokunu üzerinden atmaya çalışıyor.

Adanaspor karşılaşması sonrası açıklama yapan teknik direktör Yusuf Şimşek;”Mücadele ve oyundan memnunum, ancak skordan memnun değilim. Hakemlerin biraz daha dikkatli olması lazım, pozisyonları biraz daha iyi görürlerse iyi olur. Adanaspor, Süper Lig’den düşmüş bir takım, ama iyi buldum. Bizim de eksiklerimiz var. Transferimiz kapalı olduğu için sakatlarımız kadroya girerse daha iyi oluruz” diye konuştu.

Öte yandan ligin 2. haftasında İstanbulspor’u konuk edecek Yeşil-siyahlılar bu maçın hazırlıklarına başladı. Camiada da Adanaspor karşılaşmasının telafisi olarak görülen İstanbulspor karşılaşması için tesislerinde hazırlıklara başlayan Denizlispor’da Veli Acar ve Cenk Güvenç sakatlıkları nedeniyle yine forma giyemeyecek, sakatlığını atlatan Berkan Afşarlı’nın kadroda yer bulması bekleniyor.

Kappel Belirsiz

Öte yandan sezon başı kampında Pubis sakatlığı yaşayan, Hollandalı kanat oyuncusunun sakatlığının geçtiği ve İstanbulspor karşılaşmasında takımdaki yerini alabileceği öğrenilirken, teknik heyetin Eskişehirspor karşılaşması için düşündüğü Kappel’i İstanbulspor’u karşılaşmasında riske etmemesi bekleniyor.

Horoz Seyircisinin Önüne Çıkıyor

İlk haftayı deplasmanda puansız kapatan Denizlispor, yeni sezonda ilk kez seyircisinin karşısına çıkacak. 18 ağustos Cuma günü saat 19:45’te İstanbulspor’u konuk edecek Yeşil siyahlılar kendi evinde 3 puan mücadelesi verecek.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.