enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
34,9749
ALTIN
2.325,67
BIST
9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

İLK YARI SONA ERDİ

İLK YARI SONA ERDİ
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 33. hafta mücadelesinde kendi evinde Gaziantepspor’u ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Sona Erdi.

Spor Toto 1. Lig 33. haftasında Denizlispor ile Gaziantespor bugün saat 15:30’da Denizli Atatürk Stadı’nda başlayan karşılaşıyor. Karşılaşmayı Emre Malok, Orkun Aktaş,Özgür Ertem hakem üçlüsü yönetiyor. Maçın 4. hakemi ise Ramazan Keleş.

 

Denizlispor karşılaşmaya;ZEKİ AYVAZ-VELİ ACAR,KEREM CAN AKYÜZ,ZİYA ALKURT,MEHMET AKYÜZ,TAŞKIN İLTER,HASAN KILIÇ,TAHACAN VELİOĞLU,ALPEREN BABACAN,İSMAİL HAKTAN ODABAŞI ve ISMAİL AİSSATİ 11’i ile sahaya çıktı.

 

Gaziantepspor;ADNAN KARABULUT-İLKER GÜNASLAN,HASAN GENÇ,HÜSEYİN POLAT,CUMA FURKAN ÖZYAŞAR,ZEKİ SİNANOĞLU,OKTAY AYDİN,MUSTAFA BAYRAM ÇAKIR,MEHMET SAİT ÜZÜMCÜ,HARUN ENES NURAL ve İBRAHİM HALİL KESER 11’i ile sahaya çıktı.

 

Taraftardan Antep Futbolcularına Destek

 

Denizlispor için kritik önem sahip karşılaşmaya ilk olarak Gaziantepspor çıktı. Denizlispor taraftarı zor bir yol geçiren ve alt yapı oyuncuları ile ligde son maçlarına çıkan futbolcuları ayakta alkışladı.

 

33.Haftanın kritik maçına Denizlispor başladı. Başlama vuruşu ile birlikte topun kontrolünü ele alan Denizlispor ilk dakikadan itibaren rakip yarı sahaya yerleşti.Özellikle Ziya’yı savunma arkasına atılan toplarla pozisyona sokmaya çalışan Denizlispor’a misafir takım savunması izin vermedi.

 

Yine Akyüz Yine Gol

 

Denizlispor 7’nci dakikada penaltıdan Mehmet Akyüz ile 1-0 öne geçti. Savunma arkasına atılan topa hareketlenen İsmail savunmanın müdahalesi ile yerde kaldı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Mehmet Akyüz kaleci sağından topu ağlara gönderdi.Golün hemen ardından baskısını sürdüren Denizlispor’da Keremcan’ın sol kanattan yaptığı ortaya Aissati iyi yükseldi. Kafa vuruşu az farkla dışarıya çoktu. Mücadelenin 10’ncu dakikasında İsmail sağ kanattan ortasını Ziya boş kaleye gönderemedi. Denizlispor net bir fırsattan daha yararlanamamış oldu.Denizlispor ilk 15 dakikada baskısını iyi hissettirirken, 16’ncı dakikada savunma arkasına atılan topa hareketlenen Akyüz kaleci ile karşı karşıya karşıya pozisyonda topu direğin yanından dışarıya gönderdi.Bu pozisyonun hemen ardından yine savunma arkasına atılan topa bu sefer İsmail hareketlendi. Kaleciyi geçen İsmail topuna, Adnan tekrar müdahale ederek golü önledi.

 

Maçın ilk yarım saati geride kaldığında Denizlispor topla daha çok oynayan,pozisyonlara giren taraf oldu. Gaziantepspor ise rakip yarı alanda kazandığı serbest vuruşlarla etkili olmaya çalıştı.

 

İsmail Farkı 2’ye çıkardı

 

Denizlispor’da maçın 34’ncü dakikasında İsmail ile farkı ikiye çıkardı. Taşkın sağ kanattan getirdiği topu ceza sahası içindeki İsmail’e verdi. İsmail net bir vuruşla farkı ikiye çıkardı.

 

Ziya 3-0 yaptı

 

Denizlispor ikinci golün hemen ardından 36’ncı dakikada Ziya ile farkı 3’e çıkardı. Mehmet Akyüz’ün ceza sahasına gönderdiği topa dokunan Ziya skoru 3-0 yaptı.Golün ardından maçın 25’nci dakikasında tartışan Hasan ve İsmail 40’ncı dakikada oyundan alındı.Oyuna ise Burak ve Barış dahil oldu. Maçın 42’nci dakikasında ceza sahasında topla buluşan Ziya topu ağlara gönderdi. Ancak gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.Kalan dakikalarda iki takımda net pozisyon bulamadı ve ilk yarı Denizlispor’un 3-0’lık üstünlüğü ile bitti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.