enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5816
EURO
34,8086
ALTIN
2.513,14
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

İNCİLİPINARGÜCÜ TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR

İNCİLİPINARGÜCÜ TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR
A+
A-

Denizli 1.amatör Ligi’nin 2.haftasında, Sarayköy Efelerspor’a konuk olan İncilipınargücü, rakibini 4-1 gibi net bir skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Grubun 2’de 2 yapan tek takımı olan genç ekip, taraflı tarafsız herkesin odak noktası haline geldi.

Bu hafta kalesini 2002 doğumlu kaleciye emanet eden teknik adam Behçet Arım; ‘Kalecimiz henüz 15 yaşında, santraforumuz 15 yaşında. Takım kaptanımız 2000 doğumlu, henüz 17 yaşında. Bu hafta ideal takımımızdan; cezalılar, sakatlıklar ve dershane programları yüzünden 4 as oyuncumuzdan yoksun maça çıktık. Maçın ilk dakikalarında kaptan Berkay Kaya’nın golü ile öne de geçtik, sonrasında bireysel bir hatayla gelen penaltıyla eşitliği yakaladılar. Ancak 2.yarıda sahaya ağırlığını koyan, yaşları küçük yürekleri kocaman öğrencilerimi bu muhteşem zaferden dolayı bir kez daha kutluyorum. Ayrıca bu başarıların yakalanmasında, her fırsatta bize büyük fedakarlıklar yaparak destek olan futbolcu velilerine teşekkür etmek istiyorum. Topal Kadir Unlu Mamulleri yetkilisi Can Zıbıncı’ya da ayrıca teşekkür ederim’ dedi.

Türk futboluna nice yetenekler kazandıracağına inandığımız İncilipınargücü GSK’ne ilerleyen haftalarda başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.