enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Kasımpaşa – Yukatel Denizlispor maçı öncesi son gelişmeler

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Müsabaka öncesi iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler, Kasımpaşa – YUKATEL Denizlispor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? Kasımpaşa – Denizlispor

Kasımpaşa – Yukatel Denizlispor  maçı öncesi son gelişmeler
A+
A-

Süper Lig’in 23. haftasında Yukatel Denizlispor 24 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’da Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Mücadeleyi Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Maçta Muhammet Ali Metoğlu 4. hakem, Mete Kalkavan VAR ve Esat Sancaktar AVAR olarak görev yapacak. Maç BeIN Sports 2’den yayınlanacak.

DENİZLİSPOR’DA 3. HOCA GÖREVE BAŞLADI

Yukatel Denizlispor’da 2019-2020 sezonunda 3. teknik direktör göreve geldi. Sezona Yücel İldzi yönetiminde başlayan yeşil-siyahlılarda İldiz yönetiminde 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 8 puan alınmasının ardından 8. haftada takımın başına Mehmet Özdilek getirildi. Özdilek yönetiminde 15 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 16 puan toplanması ise geçtiğimiz hafta yine teknik direktör değişikliğine neden oldu. Denizlispor, son olarak teknik direktörlük görevine Bülent Uygun’u getirdi. Uygun Denizlispor’u düşme hattının 4 puan üzerinde 24 puanla devraldı.

BARROW TAKIMLA ÇALIŞTI, EKSİKLER VAR

Denizlispor’da geçtiğimiz hafta kampı terk ederek Kayserispor maçında sahada yer almayan kanat oyuncusu Modou Barrow ile görüşen yönetim ödeme sıkıntısını gidererek Barrow’u antrenmanlara çıkardı. Yukatel Denizlispor’da Kasımpaşa maçı öncesi ise 3 sakat oyuncu bulunuyor. Yeşil-siyahlılarda Tedavileri devam eden Tiago Lopes, Zakarya Bergdich ve Ogenyi Onazi hafta boyuncafizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti. Dün gerçekleşen antrenmanda sakatlanan ve sol kasığında yırtık tespit edilen Kibong Mbamba bugünkü antrenmana katılmadı.

KASIMPAŞA DÜŞME HATTINDA

Uzun yıllardır Süper Lig’de mücadele eden Kasımpaşa ligde zor günler geçiriyor. 22 hafta sonunda 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 14 mağlubiyetle ligde sadece 16 puan toplayabilen İstanbul temsilcisi 17. sırada bulunuyor. Sezona Kemal Özdeş yönetiminde başlayan Kasımpaşa, 14. haftada Özdeş yerine Tayfur Havutçu’yu göreve getirdi. İstanbul temsilcisinde kısa süreli Havutçu yönetiminin ardından ise göreve Fuat Çapa getirildi. Devre arasında 14 transfer yapan Kasımpaşa ikinci yarı da da umduğunu bulamadı.

KASIMPAŞA’DA THIAM YOK

Kasımpaşa’da, Denizlispor ile oynanacak maçta forvet oyuncusu Thiam Mame sahada olmayacak. Thiam Antalyaspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

YUKATEL Denizlispor ile Kasımpaşa tarihlerinde 1 Cumhuriyet Kupası, 1 Mehmetçik Kupası, 1 hazırlık müsabakası olmak üzere 9 kez karşılaştılar. Bu maçlarda YUKATEL Denizlispor galibiyet alamazken, Kasımpaşa 8 kez sahadan üstün ayrıldı. 2 müsabaka ise berabere bitti. Yeşil-siyahlılar bu maçlarda 7 gol kaydederken, Kasımpaşa 21 kez fileleri havalandırdı. Ligin ilk yarısında Denizli’de oynanan maçtan Kasımpaşa 1-0 üstün ayrıldı.

MUHTEMEL 11’LER

Yukatel Denizlispor’un sahaya, Adam Stackhowiak- Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz(Ben Youssef), Özgür Çek, Radowslaw Murawski, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Modou Barrow(Oscar Estupinan), Hadi Sackho ve Hugo Rodallega 11’i ile çıkması bekleniyor.

Kasımpaşa’nın ise, Fatih Öztürk, Yassine Meriah, Florent Hadergjonaj, Tarkan Serbest, Ricardo Quaresma, Mickael Tırpan, Tomas Brecka, İlhan Depe, Dieumerci Ndongala, Oussama Hadadi ve Gerard Gohou 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.