enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
35,0041
ALTIN
2.323,31
BIST
9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Kur fırladı Denizlispor’un borçları arttı.. Başkan Uz, “Kurtuluş altyapı ve şirketleşmek”dedi

Kur fırladı Denizlispor’un borçları arttı.. Başkan Uz, “Kurtuluş altyapı ve şirketleşmek”dedi
A+
A-

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında kulübün son durumu ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Uz, geçtiğimiz hafta kurdaki artışın kulübün mali tablosunu olumsuz etkilediğini belirterek, “14 milyonluk transfer yasağını kaldırdık. 19 futbolcu transfer etmişiz, peşinatlarının yüzde 25’ni ödemişiz, çeklerini vermişiz, maaşlarını, maç başlarını ve primlerini yatırmışız. Ama bu kulübün bütün gelirleri bağlı. Federasyondan ve Spor Toto’dan para gelmiyor. Nasıl yaptık? Sponsorluklarla çözdük. Biz kulübü 78 milyon TL borçla teslim almıştık. 60 milyon TL de gelebilir demiştik. 60 milyon gelmeden kur farkından 78 milyon TL zaten 130 milyon TL oldu. Bizim buna bir çözüm bulmamız gerekiyor. ” dedi.

TÜM İLÇELERE DENİZLİSPOR OKULU

Denizlispor kurtuluş reçetesinin ilk maddesinin altyapı projesi olduğunu belirten Başkan Uz;“Altyapı ile ilgili bir adım atacağız.  1 hafta içinde duyurusunu yapacağız.  Bugün U19 takımımız lider ve şampiyonluğa gidiyor. Bize bu takımdan futbolcu lazım.  Altyapı olmazsa üst yapı olmaz.  Bugün 8,5 milyona aldığımız futbolcu kur artışı ile 15 milyon oldu. Biz kendi oyuncularımıza dönmezsek olmayacak. Bu konuyla ilgili ciddi adımlar atıyoruz. Bugün yönetimler değişince altyapı yönetimi değişiyor. Bir bellek oluşmuyor. Bunu çözmemiz lazım. Bugün biz altyapıdan 4 futbolcu çıkarırsak transfer yapmak zorunda kalmayız. Bu olursa ekonomik sıkıntı da kalmaz. Projemize gelirsek Büyükşehir Belediyemiz ile görüşmelerimizi yaptık. Denizli’nin tüm ilçelerine okul yapacağız. Tüm okullarda hocalarımız olacak.  Tüm okullardan sorumlu işi bilen bir hocamız olacak. Yönetimler gelip gitse de hocamız kalacak. Böylece bir bellek oluşacak. Bunun yanı sıra tüm amatör kulüpler ve Kızılcabölükspor ile toplantı yapacağız.” ifadelerini kullandı.

ŞİRKETLEŞMEK

Kurtuluş reçetesinin bir diğer maddesinin şirketleşmek olduğunu belirten Başkan Uz;” Şirketleşmeden kastım yanlış anlaşılmasın. A.Ş haline getirdiğimizde burada 4 tane yönetim kurulu olacak. Yönetim kurulunda Ticaret Odası, Sanayi Odası, Büyükşehir Belediye Başkanı, Vali Bey ve o günkü Denizlispor başkanı kimse o olacak. Burada 5 yönetici ve yönetim kurulu üyeleri oluyor. Burada A.Ş dendiğimiz şey takımı satmak değil. Buradaki amaç yeni yöneticilerle daha iyi bir yönetim. Ama her şeyden önce önümüzdeki borçları kapatmamız gerekiyor. Bu borç bitince bu yola girebiliriz. Şirketleşme olduğunda da bu takımı artık kimse kafasına göre borçlandıramayacak.” Şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.