enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3772
EURO
35,1523
ALTIN
2.324,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Mehmet Akyüz’den Tekke’ye Övgü

Mehmet Akyüz’den Tekke’ye Övgü
A+
A-

Denizlispor’un başarılı forvet oyuncusu Mehmet Akyüz Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu. Akyüz:”’Keşke Fatih Tekke’yi 18 yaşında tanısaydım!’dedi.

Sezonun bitimine 2 hafta kala Denizlispor’un golcü oyuncusu Mehmet Akyüz Anadolu Ateşi Programına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

”Bizler elimizden geleni yapmak zorundayız”

Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuşan Mehmet Akyüz, “Samsunspor maçında oyuna sonradan dahil oldum. Fatih Hoca’nın kararı. Bizler elimizden geleni yapmak zorundayız. Hocamız da öyle uygun gördü. Benim adıma ilk yarısı kötü başlayan bir sezon, ikinci yarı çok güzel gidiyor. Önümüzde Gaziantepspor maçı var bu maçı da kazanıp ligde kalmak istiyoruz. Biz iki maçımızı yendiğimizde başka takımların sonuçlarına bakmadan ligde kalmayı garantileyeceğiz” dedi.

”Keşke 18-19 yaşlarında tanısaydım”

Kariyer planlamasından da bahseden Mehmet Akyüz, Fatih Tekke’ye de ayrı bir parantez açtı. Akyüz, “Fatih Hoca’yı keşke 18-19 yaşlarında tanısaydım diyorum. İnşallah teknik direktörlük kariyerinde daha iyi yerlere gelir. Fatih Hoca’yı, Trabzonspor’un gelecekteki hocası olarak görüyorum. Ligimizde hiçbir şey belli olmuyor. Her takım, her takımı yenebilecek güçte. O yüzden de heyecanlı bir lig oluyor. Bizim için hayırlısı olsun da gerisi önemli değil. Taraftarımız bu maçta bizi yalnız bırakmasınlar. Hayati bir maç, desteklerini bekliyoruz. İnşallah güzel bir sonuçla sahadan ayrılırız. Sözleşmem devam ediyor. Oturup konuşacağız. Ne olacağı belli olmuyor. Hayırlısı ne ise o olsun. İyi yerlerde futbol oynama imkanı yakaladım. Herkese nasip olmayacak bir kariyere sahibim. Süper Lig’e dönersem benim için çok iyi olacak” diye konuştu.

KAYNAK:AJANSSPOR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.