enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Merkezefendi’de Basketbol Şöleni Bekliyor

Merkezefendi’de Basketbol Şöleni Bekliyor

Merkezefendi Belediyesi eğitime katkısını sürdürüyor. 8. sınıf öğrencilerine ‘Karneni getir,topunu götür’ projesi kapmsamında bu yıl 5 bin adet basketbol topu hediye edilecek.

Sporun ve sporcunun dostu Merkezefendi Belediyesi, geçen yıl başlattığı ‘Karneni getir, topunu götür’ projesinin bu yıl 2.sini gerçekleştiriyor. Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapılacak olan şölene ‘Karizma Şov’ grubu da basketbol akrobasi gösterisi ile renk katacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi’de spora ve sporcuya desteğimiz her daim devam edecek” dedi.

5 Bin Top Hediye

Merkezefendi sınırları içerisinde okuyan 8. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen projede, tam 5 bin öğrenciye 5 bin basketbol topu hediye edilecek. Sömestr tatiline girecek olmanın heyecanını yaşayan öğrencilere, basketbol toplarını Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu verecek. Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda saat 14:00’de yapılacak olan şölene ‘Karizma Şov’ grubu da basketbol akrobasi gösterisi ile renk katacak. Öğrenciler kendilerine hediye edilen 5 bin basketbol topunu aynı anda parkeye atarak görsel bir şov yapacak.

”Karne Hediyesi Vermek İstedik”

“Öğrencilerin karne heyecanına bir heyecan da biz katmak istedik” diyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Belediye olarak eğitime ve spora ne kadar önem verdiğimizi artık herkes biliyor. İlçemizi bir eğitim ve spor ilçesi yapmak istiyoruz. Öğrencilerimiz Cuma günü karne heyecanı yaşayacaklar ve sömestr tatiline girecekler. Bizde onlara bir karne hediyesi vermek istedik. Şimdiden tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.