enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Merkezefendili Öğrenciler Karne Hediyelerini Aldı

Merkezefendili Öğrenciler Karne Hediyelerini Aldı

Merkezefendi Belediyesi eğitime katkılılarını sürdürüyor.Merkezefendi öğrencileri bugün karnelerini aldıkları gibi artık gelenek haline gelen ‘Karneni getir,topunu götür’ projesi kapsamında toplarına almak için Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’na koştu.

Merkezefendi Belediyesi öğrencilerin karne aldığı günü tam bir şölene çevirdi. Geçtiğimiz yıl başlatılan ‘Karneni getir,topunu götür’ projesi kapsamında 16 okuldan 5 bin öğrenciye 5 bin basketbol topu Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda düzenlenen törenle dağıtıldı. Törene Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

 

Karizma Show Mest Etti

‘Karneni getir,topunu götür’ projesi ile basketbol toplarını almak için Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’na gelen öğrencile unutamayacakları bir gün yaşadılar. Salonda müzikler ile coşan coşturan öğrenciler ‘Karizma Show’un akrobatik basketbol şovu ile eğlenceli dakikalar yaşadılar. Denizli’nin Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki tek temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Basketbol takımının oyuncuları öğrencilerin bu özel gününde yalnız bırakmadı. Salona gelerek öğrencileri selamlayan basketbolcular organizasyona renk kattı.

Gerçekleştirilen şovların ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile resmi tören başladı. Ardından Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, , Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü öğrencilere hitap ettiler.

”Başkan Subaşıoğlu’na Teşekkür Ederim”

Törende ilk olarak Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu söz aldı. İbanoğlu;’’Gerçekten bu salon bugün çok güzel, çok coşkulu bir gün yaşıyor. Bize bu şöleni yaşatan  Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yılda aynı salonda çok güzel bir coşku ile burada buluşmuştuk. Bu yaptığımız program çok hoşumuza gitmişti. Bugünde böyle bir programı icra etmekle çok mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Bir spor adamı olarak belediyemizin gençlere bu katkıyı sağlamasından çok mutluyuz. Bu salon çok kalabalıklar gördü ama özellikle bu sezon Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Basketbol takımımız ile birlikte daha özel günler yaşıyoruz. Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na basketbola verdiği katkılardan dolayı da teşekkür ediyorum’’dedi.

”Spora ve Sporcuya Desteğimiz Devam Edecek”

Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun ardından söz alan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise;’’ Merkezefendi Belediyesi yola çıktığı ilk gün sporla ilgili bir felseyle ilk adamını attı. Daha ilk aday olduğumuz gün demiştik ki Merkezefendi de spor Pazar akşamları ekranların başına kilitlenerek izlenen bir şey olmaktan çıkarılacak, bizzat her bireyin yapabileciği hale getireceğiz demiştik. Çok şükür bugün Merkezefendi Belediyesi olarak vatandaşlarımızı bizzat spor yapmasını görmekten mutlu oluyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde belediye olarak spora ve sporcuya ciddi miktarda kaynak ayırmaya devam edeceğiz. Çok değerli gençler Merkezefendimizin çok önemli özellikleri var. Bunlardan bir tanesi şu, Merkezefendi’de yaklaşık 60 bin sporcu var. Yapılan tüm sınavlarda hem akademik başarıda hem sporsal başarıda, hem TEOG hem Üniversite sınavlarında Denizli’de 19 ilçe arasında hep 1. oluyor. Türkiye’de ise ya hep ilk 3’te ya hep ilk 5’te yer alıyor. Onun için siz değerli gençler kendinizi alkışlamalısınız.

”Bambaşka Projelere İmza Atacağız”

Subaşıoğlu;”İnşallah önümüzdeki dönemde spora ve sporcuya yönelik bambaşka projelere imza atacağız. Ama bugüne kadar spor ilişkin yapmış olduğumuz projelerden bahsetmek istiyorum. Merkezefendi sınırları içerisinde bulunan 5. Sınıf tam 21 bin öğrenciye bisiklet hediye ettik. Bu Türkiye’de bir rekor.  Merkezefendi’nin spor ilişkin hedefleri var bunlardan biri bisiklet, biri tenis bir diğeri ise basket bol. Bu kampsamda tam 7.5 km’lik bisiklet yolunu da Merkezefendi’ye kazandırdık. Bugüne kadar Merkezefendi sınırları içerisindeki okullarda nerede bir mekan bulursak 36 adet okula halısaha yaptık.”

Alt Yapı Merkezi Müjdesi

Başkan Subaşıoğlu yeni müjdeler verdi. Subaşıoğlu;”Bu sene Nisan ayında Selçukbey Spor Eğitim Merkezi açılacak. İçerisinde kapalı teniz,futbol,basketbol ve atletizm pistleri olacak. Yine bu sene bir müjde vermek istiyorum. Yaz aylarında Merkezefendi’de Cami Olimpiyatları gerçekleştireceğiz. Bugün spora ilişkin önümüzdeki dönem stratejik bir projemizi  açıklamak istiyorum. Geçtiğimiz yıl Bölgesel ligde mücadele eden Yüksekçıta Koleji Basketbol takımı ile Merkezefendi Belediyesi arasındaki anlaşma ile takımımız bu sene Denizli’yi Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde temsil ediyor. Merkezefendi Belediyesi’nin bu konuda yeni hedefleri var. Bu kapsam önümüzdeki dönemde basketbol alt yapı kurslarımız açılacak ve binlerce gencimiz burada eğitim alacak. Kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor ve Türkiye’de ilk defa yapılacak olan organize bir alt yapı merkezini kuruyoruz.’’dedi.

”Başarılı olacağınıza inanıyorum”

Şükrü Görücü;’’Öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün burada bizleri toplayan Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu teşekkür ediyorum . Sevgili gençler gelecek sizsiniz, Belediye Başkanımız sözlerini verdi. Sizlerde çok çalışacaksınız, bizlerde sizin destekçiniz olacağız. Sizlerle ne kadar övünsek azdır. 21. Yüzyıl bilim çağıdır, sizlerde buna çok iyi hazırlanmalısınız. Sizler çalışmaya devam ederseniz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda yürümeye devam ederseniz başarılı olacağınıza inanıyorum’’dedi.

Konuşmaların ardından 16 okuldan seçilen öğrencilere basketbol topları takdim edildi. Geçen yıl yapılan sahaya top atma ritüeli ile tören sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.