enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5735
EURO
34,8792
ALTIN
2.436,02
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Mustafa Üstek 1. Lig’den kulüp mü satın alıyor?

Denizlispor’un eski başkanlarından Mustafa Üstek’in 1. Ligin köklü kulüplerinden Adanaspor’u satın almak istediği iddia edildi.

Mustafa Üstek 1. Lig’den kulüp mü satın alıyor?
A+
A-

Denizli’de yerel bir gazetenin sahibi, tarafından ortaya atılan iddia Denizli’de spor kamuoyunu meşgul edecek gibi görünüyor. Denizli’de bir iş insanının Adanaspor’u satın almak istediği konuşuluyordu. O iş adamının Mustafa Üstek olduğu iddia edildi.

NEDEN ADANASPOR’U TERCİH EDİYOR?

Bir süre önce Özel Ege Hastanesini satın alarak ismini Özel Ege Kent Hastanesi olarak değiştiren Denizlispor’un eski başkanlarından iş insanı Mustafa Üstek’in, Adanaspor’u satın almak için pazarlık yaptığı öğrenildi. Adanaspor’u satın almak isteme nedeninin ise kulübün köklü geçmişi ve dernek değil de Anonim Şirket statüsünde olması olduğu öğrenildi.

DAHA ÖNCE ADANA DEMİRSPOR SATILMIŞTI

Kulübü satın almak için Üstek’in pazarlıkta sona geldiği de gelen bilgiler arasında yer aldı. Daha önce Adana’nın bir diğer köklü kulübü Adana Demirspor’u da Ethem Sancak’ın kardeşi Murat Sancak tarafından satın alınarak sahipli kulüpler arasına girmişti.

Türkiye’de Göztepe, Kasımpaşa, Altınordu gibi kulüpler sahiplik sistemi ile idare edilen kulüpler arasında yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.