enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5949
EURO
34,8066
ALTIN
2.495,63
BIST
9.458,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

OSB Şehit Uzman Çavuş Muhammet Arıkan Sezonu Tamamlandı

OSB Şehit Uzman Çavuş Muhammet Arıkan Sezonu Tamamlandı

 Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nce bölgedeki firmaların katılımıyla yapılan ve bu yıl 15.’si düzenlenen “OSB Futbol Süper Lig ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ MUHAMMET ARIKAN Sezonu” şampiyonu “SHAMROCK TEKSTİL” oldu.

Final maçına Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş, Gamateks Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Aydınlı ve turnuvanın Onur Konuğu olarak Şehit Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’ın babası İbrahim Arıkan ve kardeşi Mesut Arıkan katıldı.

İbrahim Arıkan, “Vatan sağolsun. Turnuvaya oğlumun adını veren ve düzenleyen yöneticilere teşekkür ediyorum.” dedi.

Bölgede bulunan firmalarda çalışanların birbiriyle kaynaşmalarını ve tanışmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Futbol Süper Lig maçları tamamlandı.

Final grubunda şampiyonluk için mücadele eden Shamrock Tekstil  Gamateks Tekstili 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

500’e yakın taraftar ve yöneticiler takımlarına sahip çıkarak büyük bir coşkuyla maçı izledi. Çok çekişmeli geçen maçta orta hakemi Veysel Akay yardımcıları ise Serkan Yavaş ve Özgür Karabacak hakem triosu yönetmiştir.

Diğer oynanan maçlar sonucunda Deniz Tekstil, Kaynak Tekstil Dokumayı 4-2 yenerek 3.’cü olmuştur.

Turnuvanın centilmen takımı Sirmersan Mermer A.Ş., en çok gol atan sporcu ise Kaynak Tekstil sporcusu Mehmet Ersoy 30 golle gol kralı olmuştur.

2017 sezonu OSB Futbol Süper Lig Turnuvası’nda dereceye girenlere ödül ve kupaları takdim edildi.

BAŞKAN USLU, ONUR PLAKETİNİ TAKDİM ETTİ

Onur Plaketini Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, Şehidin babası İbrahim Arıkan’a takdim etti.

ŞEHİDİMİZ; İbrahim ve Hatice Arıkan çiftinin 4 çocuğundan biri olan Şehit Uzman Çavuş Muhammet Arıkan, 1 Mayıs 1992 tarihinde Denizli’nin Çal ilçesinde Bayıralan köyünde dünyaya geldi. İlk, orta ve liseyi öğrenimini Çal’da tamamladı.

2011 yılında askere gitti. Vatani görevini bitirip memleketine dönen Arıkan, Ümmühan hanım ile hayatını birleştirdi.

Başarılı bir şekilde Uzman Çavuşluk sınavını kazanarak Şırnak – Beytüşebap ‘ta göreve başladı. Mayıs 2017 yılında yeni görev yeri olan Mardin’in Nusaybin ilçesi Çalıköyü Mahallesi’nde terör örgütü ile girdiği çatışmada 18 Eylül 2017 tarihinde şehit düşmüştür. Şehidimizin naaşı Çal ilçesinde Bayıralan köyüne defnedilmiştir.

İL HAKEM KURULU VE HAKEMLERE PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

Denizli İl Hakem Kurulu Başkanı Hayati Ünal ve final müsabakalarını yöneten Veysel Akay, Serkan Yavaş, Özgür Karabacak, Mehmet Karaduman, Ahmet Altıntaş, Ömer Yayın, Turnuvanın dördüncü hakemleri Ahmet Özten ve Yusuf Can Güzeldere’ye plaketlerini Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş takdim etti.

OSB FUTBOL LİGİ GOL KRALI “MEHMET ERSOY”

Kaynak Tekstil takımından filelere 30 gol atan 11 numaralı formalı Mehmet Ersoy gol kralı oldu. Kupayı Şehidimizin babası İbrahim Arıkan takdim etti.

TURNUVA CENTİLMENLİK İÇİNDE GEÇTİ

16 takım içerisinde en centilmen takım Sirmersan Mermer A.Ş. oldu. Ödül ve madalyalarını İl Hakem Kurulu Başkanı Hayati Ünal takdim etti.

Kupa töreninden sonra kısa bir değerlendirmede bulunan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş, turnuvanın centilmenlik içerisinde geçtiğini ifade ederek, “Bu yıl oldukça maçların çekişmeli geçmesine rağmen centilmenliklerinden ödün vermeyen takımlara teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuvaya katılan tüm oyuncuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

12 Eylül’de başlayan OSB Futbol Süper Lig MUHAMMET ARIKAN Sezonu yapılan grup maçları ve playoff maçlarının ardından turnuvayı üçüncü bitiren takım Deniz Tekstil A.Ş.’nin ödülünü Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş, turnuvayı ikinci bitiren takım Gamateks Tekstil A.Ş.’nin ödülünü Gamateks Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Aydınlı ve turnuvanın şampiyonu olan Shamrock Tekstil A.Ş.’nin ödülünü ile Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu takdim etti.

Bu yıl  OSB Futbol Süper Lig MUHAMMET ARIKAN Sezonuna veda eden takımlar ise Akürün Tekstil, Meyteks Tekstil, Nesa Tekstil ve Bereket Enerji olmuştur.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.