enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5970
EURO
34,7616
ALTIN
2.497,65
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

OSB’de 2. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası’nda Şampiyon Belli Oldu

OSB’de 2. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası’nda Şampiyon Belli Oldu

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Denizli Masa Tenisi İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen Denizli Organize Sanayi Bölgesi 2. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası’nda şampiyon ENERYA A.Ş. oldu. 

32 Takım, 110 sporcunun katıldığı turnuvada Enerya A.Ş. ve Tan Tekstil şampiyonluk mücadelesi için karşı karşıya geldiler.Rakibi Tan Tekstil takımını setlerde 4-0 yenen Enerya A.Ş. turnuvayı şampiyon tamamladı.Tan Tekstil takımı ikinci olurken, Bahar Tekstil turnuvayı üçüncü, Denizli OSB takımı ise dördüncü olarak bitirdi.

Bireysel erkek maçlarda ise Enerya A.Ş. takımından iki sporcu finalde karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçın ardından Süleyman Kulaçoğlu’nu yenen Harun Yeşil şampiyon oldu. Kocaer Tekstil’den İlker Yılmaz ise 3. olarak turnuvayı tamamladı.

Bireysel Bayanlar maçlarda ise, Nesa Tekstil’den Derya Yığınak ve Fatma Ruyal Tan final maçının ardından Derya Yığınak Şampiyon oldu.

Bölge Müdürü Ahmet Taş açılış konuşmasında “Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüzce her yıl geleneksel olarak yapılan amatör spor etkinlikleri kapsamında, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Masa Tenisi İl Temsilciliği ile ortaklaşa düzenlenen Denizli Organize Sanayi Bölgesi 2. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası ödül törenine hoş geldiniz. Bölgemizde bulunan firmalarda çalışanların birbiriyle tanışmalarını, kaynaşmalarını sağlamak ve aralarındaki dayanışmayı arttırmak amacıyla düzenlenen masa tenisi turnuvası nezih bir ortamda centilmenlik içerisinde oynanmıştır. Bu turnuvayı yaparken Turnuvamız boyunca desteklerini bizlerden esirgemeyen; Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ahmet İbanoğlu’na, Denizli Masa Tenisi İl temsilcisi Sayın Ali AKİ ’ye Turnuvada görev alan hakemlerimize Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Denizli OSB’de Kupa ve Ödüller Sahiplerini Buldu

Final müsabakalarının ardından kupa ve madalya törenine geçildi. Katkılarından dolayı Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü A. Haluk Tuncay’a Bölge MüdürüTe Ahmet Taş, Denizli Masa Tesisi İl Temsilcisi Ali Aki’ye Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu plaket takdim etti.

Turnuvayı yöneten Masa Tenisi Hakemlerine plaketlerini ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı verdi.

Turnuvayı ikincilikle bitiren Tan Tekstil takımına Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı takdim etti. Şampiyon Enerya A.Ş. takımının kupa ve madalyalarını Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu verdi.

Masa Tenisi Final müsabakalarına katılan tüm sporcular, protokol ve misafirler toplu fotoğraf çekiminin ardından Ödül Töreni sona erdi.

 

ŞAMPİYONLAR

Erkek Takımlar Sıralaması

Derece Takım
Birinci Enerya A.Ş.
İkinci Tan Tekstil
Üçüncü Bahar Tekstil
Dördüncü OSB Müdürlük

 

Bireysel Bayan Sıralaması

Derece Takım
Birinci Derya Yığınak
İkinci Fatma Şahin
Üçüncü Fatma Rüyal Tan
Dördüncü Emine Merve Tan

 

Bireysel Erkek Sıralaması

Derece Takım
Birinci Harun Yeşil
İkinci Süleyman Kulaçoğlu
Üçüncü İlker Yılmaz
Dördüncü Ömer Fatih Filiz

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.